Foto bij SF ~ 20

De weken verstreken, de clip vorderde en Laila was weer naar huis gegaan. Natuurlijk vond ik het jammer voor haar dat ze niet in de clip kon figureren maar het zijn de regels en alles was het dubbel en dwars waard toen ze haar diploma op zak had.
Louis en ik zijn Door de clip min of meer vrienden geworden ondanks de waarschuwende blikken van mr. Morales als we weer aan het geiten waren.
"Je mag niet te vriendelijk met ze worden. Ze willen niet gestoord worden tijdens hun werk".
Terwijl Louis zelf steeds contact met me zocht. Met de andere jongens kan ik ook steeds beter opschieten en sommige meiden zijn helemaal niet zo erg als ik dacht.
"Die attitude moet je opzetten om andere arrogante huppelkutten te laten zien dat ze geen haar beter zijn. Anders red je het niet in deze business". Toch ben ik het eens dat ik voor de eerste en laatste keer is.
Ook zijn er de eerste roddels opgedoken. Louis was met een meisje gesignaleerd, maar of het een gewone vriendin is of meer, dat weten ze niet. Als je het niet zeker weet, zeg dan niks.
"Zeg Delain, komt er nog actie in of moet ik Louis even halen"? Roept Alieke en ik schrik op uit mijn gedachten.
"Wat bedoel je"? Vraag ik schijnheilig.
"Schat, je ogen zijn net niet Hartjesvormig".
Nu snap ik waar Alieke op doelt en ik krijg blosjes bij de gedachten dat ik nu een soort van vrienden met hem ben. Hij is echt heel aardig, lief, zorgzaam..ik schud mijn hoofd en trek mijn hakken aan. Alieke en ik gaan vanavond uit om te vieren dat we nu al een aantal jaar beste vriendinnen zijn. Misschien dat deze avond me op andere gedachten kan brengen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen