Foto bij ~Gedwongen liefde~

‘Pinar kijk me aan en zeg dat je van mij houdt!’ Ik probeerde zijn bruine ogen te ontwijken, maar het lukte me niet hij dwong me naar hem te kijken. Ik keek in zijn mooie ogen ik zag dat er een traan langs mijn wang gleed. ‘Pinar alsjeblieft’ zei hij nu iets zachter. Het bleef een tijdje stil. Ik durfde niet in zijn ogen te kijken. Ik keek rustig naar beneden. ‘ Het kan niet Rogier, het kan niet!’ fluisterde ik zacht. Rogier hield nu mijn hand vast. ‘Voel je dan helemaal niks’ Zei hij terwijl hij me liefde vol aankeek. Ik vermeide zijn blik en keek weer naar benden. Nu kwam hij wat dichter bij staan waardoor ik zijn adem in mijn nek voelde. Ik kreeg een hele reling in mijn lichaam. Met behulp van mijn tong maakte ik mijn lippen nat. Rogier volgende mijn beweging en kwam steeds dichterbij. Langzaam raakte zijn lippen de mijne. Hij haalde zijn lippen van de mijne ‘Voel je dan helemaal niks?’ 
'Godverdomme' zei ik zacht terwijl me uit zijn arm rukte!
'Rogier doe met dit alsjeblieft niet aan! Ga alsjeblieft weg!’ Ik zag dat Rogier me verdrietig aan keek.Hij veegde mijn traan van mijn wang en pakte een 
plukje van mijn haar en begon er mee te draaien met het einde van zijn vingertop.
‘ Ik hou van je Pinar!’ fluisterde hij,en zo verliet hij de kamer. Net toen ik de deur dicht hoorde klappen viel ik neer en braste in tranen. Waarom? Waarom moet dit mij overkomen! Ik stond op en keek in de spiegel naar mij zelf. Ik zag er niet uit! Ik wierp een blik naar de klok en zag dat het al best laat was. Ik bedacht me opeens dat Ilias elk moment binnen zou kunnen komen. Ik besloot om maar een douche te gaan nemen. Ik haalde mijn nachtjapon uit mijn kamer. En nam daarna een lekkere warme douche. Tijdens het douchen haalde ik alles weer naar boven.

‘‘Het begon allemaal 2 maanden gelden.’’

Alles ging goed tussen mij en Rogier, hij had me zelfs ten huwelijk gevraagd. Ik had tegen hem gezegd dat ik met mijn vader zou overleggen en dan pas een antwoord zou geven. Aangezien mijn vader altijd heel kies keurig is. Ik koos een goed moment uit op de dag dat hij er vrolijk uitzag, maar dat kwam blijkbaar dus omdat hij een man voor mij gevonden had. ~De zoon van zijn beste vriend~Ik moet eerlijk zeggen Ilias is een mooie ,knappe en vooral gespierde jongen. Die altijd goed weet wat hij wil! Maar daar ging het niet om ik hield niet van hem het draaide bij mij alleen om Rogier. In ieder geval mijn vader was zo overtuigt over hem dat ik moest trouwen.
De bruiloft was niet bepaald de bruiloft die ik vroeger altijd in gedachte had. Ilias vertelde me steeds hoe gelukkig hij was die dag! Het enigste waar ik aan dacht was Rogier. Ondanks dat ik met een andere man ben getrouwd ondanks alles hield ik nog van hem! Ik weet gewoon echt niet wat ik moet doen, ik kan niks doen!

Reageer (1)

  • xBambinoox

    Omfg denn.. Soww mooi..

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen