In de auto was het ook heel gezellig. Maar thuis aangekomen besefte ik dat ik echt moe was!
Ik trok mijn hakken uit en masseerde mijn enkels. ''Ik doe nooit meer hakken aan'' zei ik tegen Ilias.
''Aansteller'' zei hij lachend. ''Ja, lach maar! Jij hoeft nooit op die dingen te lopen'' zei ik zogenaamd boos.
Ilias pakte lachend mijn hakken en probeerde ze aan te doen. Ondanks dat ik moe was, lach ik toch in een deuk. ''Wat heb jij kleine voeten!'' zei Ilias. ''Doe ze nu maar uit'' zei ik lachend. Ilias zette de hakken op zij en liep op mij af. Hij keek me ondeugend aan en boog zich naar me toe. Ik wist wat er zou komen na een zoen. ''Ik ben echt moe!'' zei ik en draaide me snel om. Ik liep de trap op naar de slaapkamer en kleedde me snel om.
Ilias deed hetzelfde. Ik besefte niet dat ik heel lang naar zijn gespierde buik stond te staren. Ilias lachte. ''Hiervoor moest ik elke dag naar de sportschool'' zei hij terwijl hij op zijn buik klopte. Ik keek beschaamd weg. Ik ging op het bed liggen en trok het deken over me heen. Ilias ging naast me liggen en plaatste zijn lippen op mijn blote arm. Ik had gelijk spijt dat ik die nachthemd aan had gedaan. ''Ilias?'' vroeg ik. ''Hmmm?'' was zijn antwoord. ''Ik ben moe'' zei ik. ''Dat ben je altijd'' zei hij een beetje boos. Ik draaide me naar hem om. ''Sorry, maar die babyfeest heeft me echt uitgeput'' zei ik rustig. Ilias keek geiriteerd weg. Ik legde mijn hand op zijn wang en drukte een kusje op zijn wang. Ilias keek me weer aan. Ik voelde zijn lippen op de mijne. Het deed echt wat met me... Ik maakte mijn lippen los van de zijne. Ik keek Ilias aan. Zijn ogen keken stralend terug.
''Welterusten'' fluisterde ik. Ilias glimlachte en trok het deken over zich heen. Ik deed het licht uit en sloot mijn ogen.

De volgende morgen werd ik laat wakker. Ilias sliep nog. Ik verliet op mijn tenen de slaapkamer.
Ik waste mijn gezicht in de badkamer en liep de slaapkamer weer in. Ik begon aan me make-up. Ik hoorde dat Ilias zich omdraaide. Volgens mij was hij wakker geworden. Ik stopte met me make-up en stopte me maskara weg. ''Goeden morgen slaapkop!'' zei ik tegen Ilias. Ilias rekte zich uit en stond op.
Hij drukte een zoen op mijn wang en verliet de kamer. Ik trok de gordijnen open en liet de zon de kamer verlichten. Ik deed één raam gelijk ook maar open en snoof de frisse lucht op. Ik maakte onze bed op en ruimde wat spulletjes op. Ilias liep de kamer weer in en ging zich omkleden. ''Je mag der er ook maar gelijk een stropdas bijdoen'' zei ik lachend nadat hij klaar was. ''Serieus? Is het feest dan?'' vroeg hij. Ik schudde me hoofd. 'Nee maar het staar je gewoon leuk' lachend keek Ilias me�e aan. Ik liep maar naar beneden en begon aan het ontbijt in de keuken. Ilias liep de trap af en keek me nauwelijks aan. Hij zette zijn tanden in een croissantje. ''Wil je koffie of thee?'' vroeg ik. Ilias weigerde om me aan te kijken. ''Koffie'' zei hij terwijl hij naar de tafel staarde. Ik schonk de koffie in een mok en zette die voor zijn neus neer. Voor mezelf schonk ik thee in. Ilias bleef verdacht stil. ''Is er iets?'' vroeg ik om hem aan de praat te krijgen. Ilias haalde zijn schouders op. ''Alleen Rogier die met je wilt afspreken'' zei hij.

Reageer (1)

  • Girlicious

    Okee..
    Ik snap dat Rogier haar nog leuk vind maar hij komt een klein ietsie pietsie beetje in de buurt van een stalker.
    Ik vind haar wel leuk met Ilias, al moet ze wel iets meer liefde naar hem tonen
    Het komt nu meer alleen van zijn kant af. Ze is altijd of moe, of heeft geen zin, doe dit niet, doe dat niet.
    Ze moet hem een keer verassen met een leuke romantische avond.
    Als hij thuis komt na het werk dat het huis donker is en verlicht met kaarsen, filmpje kijken, wijntje erbij...
    Zal hem goed doen :) En haar ook :)
    Snel verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen