Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Praimfaya

    Aight ik zat weer achter die laptop van me en besefte dat ik je laatste hoofdstukje nog moest verzorgen van een reactie; wat ik dus bij deze van plan ben te doen!

    Je bent echt zo'n geode schrijfster, wow, iedere keer word ik aan mijn scherm gekluisterd en glijden mijn ogen over die hemelse zinnen van jou. Als er één verhaal is dat ik over en over zou lezen dan is dat het jouwe (natuurlijk ook de short story die voor de deze kwam maar ik zie het gewoon als één geheel weet je?) Maar serieus, ik zou het tot in het oneindige kunnen lezen en ik zou er iedere keer weer een beeld bij krijgen. Want je gebruikt echt de perfecte woorden, perfecte zinnen. Nog steeds ben ik je nummero 1 fan, of je het nu gelooft of niet!

    Ik hoop eigenlijk uit de grond van mijn hart dat Vicky komt opdagen,dat ze Harry de kans geeft om het één en het ander uit te leggen. Dat ze hem laat vertellen wat hij al zolang weer wil. Natuurlijk snap ik Liam en Zayn wel, ze willen hun vriend gewoon niet weer zien breken, kapot gaan in duizend stukjes maar ik geloof ook goed dat het zo'n pijn doet om hun woorden te horen. Maar gelukkig heb je daar Louis en geloof me, ik dacht meteen aan de video diaries toen ik dat deeltje las, die ene keer dat Louis zijn hemdje opentrekt en roept dat Superman er is, I mean, dit stukje bezorgt me echt een asdfghjklm gevoel! Louis is zo een goede vriend, daymn.

    Maar ik ga langzaam afsluiten haha, schrijf jij maar snel verder!

    9 jaar geleden
  • huglikehoran

    Louis, je bent een held.
    Oh, en jij bent ook een held, ja. Ghehehe.
    Je schrijft echt geweldig, hahaha, ik ga het je nog zo veel vermelden!
    Oh, en Narry... *zucht van verliefdheid*, ik weet niet wat we daarmee moeten.
    Snel verder!
    xx

    9 jaar geleden
  • Smexy

    NARRY NARRY NARRY NARRY NARRY.
    Waarom liet je Niall niet komen, waarom nou Louis???
    Nouja, Louis heeft wel een goeie invloed op Harry (: Het is je vergeven.

    EN EN EN EN EN EN STEAL MY GIRL IS PERF !! En oh ik ging bijna dood bij al die dans pasjes van mister Harry Styles. (Heb je trouwens die foto gezien die ik op twitter had gezet, van een whatsapp bericht?)

    Maar okay, Liam en Zayn jullie denken misschien dat Vicky niet gevonden gaat worden, maar dat gaat wel gebeuren, sleur Harry nu niet weer zelf het diepe in en laat hem nu even genieten van het feit dat hij weet waar Vicky ongeveer is. Jullie laten hem alleen maar weer slecht voelen, nu hij eindelijk weer wat vrolijker is. Jullie zijn ook niet echt snugger, maar ik weet 100% zeker dat Vicky en Harry weer bij elkaar komen. Ik heb er volle vertrouwen in. Dus ja, Liam en Zayn geef Harry een knuffel en zeg dat het je spijt.

    GEWELDIG STUK TROUWENS, ZOALS ALTIJD (:
    ME IS HAPPY, maar nog niet de happiest person in the world, dat ben ik pas als ik Harry zelf ontmoet heb haha, maar ja daar weet je alles al van (:
    DOEI DOEI, en ik wacht geduldig op het volgende stuk (:
    x

    9 jaar geleden
  • Horlinson

    Gotta love Louis (':
    Mooi geschreven!
    x

    9 jaar geleden
  • MikaylaMira

    Ik woon op mezelf nuuuuu!!!!! Dat is er gebeurd...
    *zucht* Narry .....

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen