De volgende morgen werd ik met een heerlijke gevoel wakker. Ik wist niet wat het was. Maar ik voelde me echt goed.
Ik wilde opstaan maar Ilias arm hield me tegen. ''Blijf bij me liggen'' zei hij slaperig. Ik giechelde en ging weer liggen.
Ilias trok me dicht tegen zich aan en streelde door mijn haar. Het gaf me rust. Ik sloot mijn ogen en genoot van het heerlijke gevoel.
''Slaap je weer?'' fluisterde Ilias. Ik schudde mijn hoofd. Zijn hand gleed naar mijn arm en streelde die. ''Hahaha, dat kietelt!'' lachte ik.
''Dat is ook de bedoeling'' zei Ilias. Hij kietelde me overal en ik gierde het uit. ''Ilias! Stop!'' gilde ik. Ilias rolde over me heen terwijl hij mij verder kietelde. ''Hou op!'' gilde ik weer. Hij lag nu boven op me. Hij stopte met kietelen en keek me aan. Ik verdronk weer in zijn mooie ogen. Zijn gezicht kwam dichterbij en ik voelde zijn lippen op de mijne. Na een tijdje duwde ik hem van me af. Ilias stond op en rekte zich uit. Hij liep naar de badkamer. Op mijn tenen liep ik hem achterna en op het moment dat hij de deur opendeed glipte ik naar binnen. ''Vrouwen eerst''' zei ik lachend. ''Je bent echt gemeen!'' zei Ilias met een pruil lipje. Ik kneep in zijn wang en zei: ''In deze wereld moet je hard zijn''. Ik deed de deur op slot en deed mijn ding. Ik waste me gezicht en liep de slaapkamer weer in. ''U kunt gaan'' zei ik tegen Ilias. ''Ik dacht dat je daar inslaap was gevallen'' zei hij. ''Haha'' zei ik. Ilias liep grijnzend weg. Ik liep naar beneden en begon aan het ontbijt.
Ilias liep de keuken in en hij zag er super uit in zijn lichte spijkerbroek en roze blouse. Hij had in de gaten dat ik aan het staren was en maakte een rondje. ''Zie ik er niet super uit?!'' zei hij met een vrouwen stemmetje. ''Jij spoort echt niet!'' zei ik lachend. Ilias nam plaats en bekeek wat er allemaal op tafel stond. ''Zo, jij hebt je uitgesloofd'' zei hij. Ik glimlachte en ging tegen over hem zitten.
Na het ontbijt stelde Ilias voor om wat dingetjes voor mijn ouders te kopen. ''Ik ga me even omkleden'' zei ik.
Ik rende snel de trap op naar de slaapkamer. Ik opende de kast en bekeek 'm goed. Ik trok een legergroene skinny aan met daar bovenop een wit shirt. Ik deed er nog een zwart vestje bovenop , deed nog snel wat make-up op en ik was klaar!. Ik liep snel de trap weer af en trof Ilias aan in de woonkamer. Kijkend naar de televisie. Ik sloop naar hem toe en legde mijn handen voor zijn ogen. Ilias trok mijn handen weg en gaf een kusje op de binnenkant van mijn rechterhand. ''Ben je zo snel klaar?'' vroeg hij. Ik knikte trots. Hij stond op en trok zijn schoenen aan. Ik liet mijn voeten in mijn ballerina's glijden. Net dat we de deur uit wilden lopen merkte ik op dat ik mijn schouder tasje was vergeten. ''Ga jij maar alvast naar de auto. Ik moet mijn tasje nog pakken'' zei ik. Ilias knikte en liep weg, Ik rende snelde naar de slaapkamer en pakte mijn tasje. Oooh, ik was bijna mijn mobieltje vergeten!.
Snel pakte ik mijn mobiel van de nachtkastje. Ik had één smsje. Van Rogier. Ik verwijderde 'm zonder te lezen. Ik wilde niet nog eens bijna een ruzie met Ilias meemaken. Snel rende ik de trap weer af en nam plaats naast Ilias. Ilias startte de auto en reed weg. Na een kwartiertje waren we er al. Hand in hand liepen we winkels in en uit. Het was echt gezellig. En ik merkte op dat Ilias echt open was.
Hij lachte veel en maakte leuke opmerkingen. Hij gaf me het gevoel alsof we elkaar al jarenlang kenden. Ik was Rogier voor even helemaal vergeten!.

Reageer (1)

  • Girlicious

    Rogier...
    Jongen...
    Get!
    A!
    Fcking!
    Life!!!!!
    Ze moet gewoon een ander nummer nemen.
    Is ze van dat gestalk af en kan zij in elk geval verder met háár leven met mijn schatje Ilias.
    Hij is echt hot.
    Ze hoeft dat smsje ook eigenlijk niet eens te lezen.
    Tis vrij voorspelbaar wat er in zal staan.
    Gokje..
    'Ik hou van je en ik weet dat jij ook van mij houd, ik wil afspreken, blablablaaaaaa'
    Weetje wat ik zou zeggen als hij smste: ik wil afspreken, of ik wil je zien?'
    Weet je wat ik wil Rogier... dat jij me met rust laat, dat jij je eigen leven gaat leiden en ik de mijne. Ik ben getrouwd en verliefd op Ilias want hij is hot. En als je zo doorgaat doe ik straks nog aangifte van stalking. Want dat is hoe ik dit zie Rogier.. als stalking!'
    Als dat niet duidelijke taal is voor hem dan is hij écht hopeloos..
    Snel verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen