Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt gaan Wyta en Syto naar het afgelegen deel van het kamp, om te bespreken wat ze moeten doen. Terwijl de twee wolven druk aan het overleggen zijn gebeurt er iets in het kamp dat erg onverwachts is...

Update! Elke wolf kan nu vleugels laten verschijnen en laten verdwijnen wanneer hij/zij wil. Alleen als je bijna geen energie meer hebt dan verdwijnen ze zo ie zo. Ook heb ik een verandering aan Wyta gemaakt. Haar linker oog is nu wit in plaats van blauw zoals de andere.

'We moeten echt met een goed plan komen als we al onze vrienden willen redden!'. Wyta ijsbeert onrustig heen en weer. Syto kijkt haar bezorgd aan. 'Er zou toch wel een tegen-gif moeten bestaan of zo?'. Wyta begint steeds harder te lopen. 'Ik heb ook geen idee wat we moeten doen, Wyta. We kunnen niet naar het rijk want dat zit vast vol met ver-schaduwde wolven en ik vraag me af wat voor goed het zou doen om naar het zwarte rijk te gaan...'. Wyta gromt even terwijl ze nog wat sneller loopt. 'Grrr... Als we Pof en Rof nu hadden... Zij wisten vast wel wat we moeten doen! Misschien wisten zij wel een tegen-gif te maken..!'. Syto gaat voor Wyta staan als ze keihard rondjes rent. 'Hey stop! Straks komt er nog een heel gat in de grond omdat jij hier zo loopt te ijsberen!' Dan verstijft Syto even. 'Wacht... Dat is het! Je hebt me het perfecte idee gegeven, Wyta! We moeten-'.
Syto's zin wordt onderbroken door de piepstem van pawaii. 'Wyta! Syto! Snel! Kom mee naar de ingang van het kamp! Hurry!'. Pawaii komt hals over kop aanrennen. Dit is serieus! Wyta en Syto volgen meteen. 'Wat is het probleem?' vraagt Wyta terwijl ze achter de kleine fluffy aanrent. Maar voordat Pawaii iets kan zeggen ziet Wyta het al: Zwarte wolven!


Ik weet dat dit hoofdstuk wat kort is, maar dat maakt het volgende hoofdstuk alleen maar leuker! (lang leve kliff hangers!)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen