Hals over kop komt Pawaii aan rennen. 'Wyta! Syto! Snel, kom mee!!'. Als de twee wolven en de fluffy bij de ingang van het kamp komen zien ze het grote gevaar al; Zwarte wolven!

'Niet hier ook! Bah! Maar als jullie willen vechten dan hebben we geen andere keus!'. Wyta en Syto staan vooraan de groep. Een aantal zwarte wolven staan tegenover de wolven en fluffy's uit het kamp. 'Hey, Wyta...' fluistert Syto. 'Valt het jou ook op dat ze geen Skelly's bij zich hebben?'. 'Nu je het zegt...' fluistert Wyta terug. 'Normaal zijn ze met duizenden van die Skelly's... Ik vraag me af wat dit te betekenen heeft'.
Na een tijdje stapt er een wolf naar voren. Het is een zwarte wolf met een soort regenboog op zijn vacht. Maar de regenboog is donker, bijna zwart-wit. Ook zit de wolf onder de krassen. Uit een verse snee loopt groen bloed. De rest van de crew zit er toegetakeld bij.
'Vrees niet, wij komen in vrede!' begint de wolf vooraan. Wyta ontspant zich wat, maar haar zintuigen houd ze scherp. Je weet maar nooit met die zwarte wolven...
'Ik ben Dark-Rainbow, hoofd officier van de Dark Lord. Ook wel bekend als de Zwarte wolven koning.' Gaat de voorste zwarte wolf verder. 'Ik heb een vraag voor de witte prinses die zich in dit kamp verblijft.'. 'Dat ben ik. Vertel me wat uw vraag is' zegt Wyta. Syto let goed op Dark-Rainbow, hij wil niet dat die zwarte wolf iets doet tegen Wyta.
'De situatie in ons rijk is zeer slecht, en ik neem aan in uw rijk ook. De wolf met deze speciale kracht hebben we geprobeerd te temmen, maar we zijn helaas gefaald. Nu deze wolf zich tegen beide rijken heeft gekeerd vrees ik dat we niet alleen kunnen strijden. Dus ik vraag u om een wapen stilstand, waarin wij samen de wolf uitschakelen.'.
'Dus deze wolf heeft zich ook tegen de genen die hem weer tot leven hebben gebracht gekeerd...'. In Wyta's hoofd tollen wat gedachten rond. Deze Dark-Rainbow heeft gelijk dat zij en Syto met z'n tweeën ook niet veel kunnen doen tegen Kurai... Maar ze weet ook niet of er nog overlevende zijn in haar rijk. Ze is er wel vanuit gegaan, maar wie weet zijn er nog wat wolven in het witte rijk. En Dark-Rainbow kan natuurlijk ook ze voor de gek houden omdat ze juist nu zo kwetsbaar zijn.
'Ik zie dat u lastig een beslissing kunt maken'. Dark-Rainbow's woorden rukken Wyta uit haar gedachten. Ze knikt en antwoord de zwarte officier. 'Geef me nog even de tijd om na te denken, als u morgen rond zon hoog komt, zou ik mijn besluit nemen'. 'Goed, dan zie ik u morgen' reageert Dark-Rainbow en commandeert de andere wolven van zijn crew hem te volgen.
Wyta kijkt ze met een serieuze blik na en zucht. Syto komt naast haar zitten en kijkt haar aan. 'Laat het voor nu maar even zakken. Als je gegeten hebt kan je je beter concentreren'. Wyta knikt en loopt zwijgend achter Syto aan, op zoek naar een plekje om te jagen.

Reageer (1)

  • FroIIo

    Ik hoop dat ze niet nep doen!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen