Foto bij 14. Even je hoofd leeg jagen.

Langzaam schuifelt Wyta met haar buik bijna over de grond. Een konijntje hipt wat heen en weer en stopt dan om te snuffelen aan de grond. Wyta sluipt nog wat dichterbij, zakt nog meer door haar achterpoten en bespringt het konijntje. Het diertje schrikt en probeert weg te rennen. Wyta bijt in zijn staart, terwijl het rent en spartelt om los te komen. Wyta houd de staart stevig vast tussen haar kaken en slaat het diertje tegen de grond. Voordat het zich nog iets kan bewegen krabt Wyta het met haar scherpe klauw en bijt nog een keer in de nek van het konijn. Voorzichtig neemt ze het dode dier tussen haar tanden en draagt het naar haar vriend Syto. Samen eten ze lekker van het konijntje. Wat is jagen toch weer fijn om te doen!

(Sorry konijnen liefhebbers, maar wolven moeten ook iets eten!)

'Ik zei toch dat jagen je goed zou doen!'. 'Ja! zeg dat! Maar aan een konijntje alleen hebben we vrees ik niet genoeg, zullen we anders kijken of er nog koeien of elanden hier leven?'. 'Goed idee Wyta! Dan kunnen we ook wat misschien mee brengen voor het kamp, om onze respect te tonen'.
Twee wit-blauwe wolven rennen door een groot bos. De wind waait vrolijk door hun haren. Zodra ze langs een riviertje komen stoppen ze even om wat te drinken. 'Echt water is altijd beter dan magie water...' mompelt Wyta terwijl ze het water uit het riviertje op likt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen