Foto bij 30

Kayla POV

Samen met Jasmine loop ik door de gangen van de backstage van x-factor. We hadden al verschillende deelnemers ontmoet zoals only the young, Stevi en Fleur. Natuurlijk vond Jasmine het al helemaal geweldig maar nu we hier voor de kleedkamer van stereo kicks staan staat ze op haar benen te trillen. 'Het is niet dat je one direction nu gaat ontmoeten.' Grap ik waardoor Jasmine al wat rustiger wordt. 'Nee One Direction heb ik al ontmoet.' 'Heb je one direction ontmoet?' Jasmine en ik draaien ons tegelijk om naar de jongen die deze opmerking maakte. 'Ja.' 'Super gaaf. Ik ben trouwens Tom van Stereo Kicks.' Ik glimlach naar Tom en steek mijn hand uit 'Kayla.' 'Kayla die kaartjes heeft gekregen van Simon?' 'Klopt.' 'Wat leuk om je te ontmoeten! En dan moet jij vast Jasmine zijn het zusje van Kayla?' Kayla knikt alleen maar. 'Simon heeft vertelt wie je bent maar niemand van ons zal het doorvertellen. Willen jullie iets te drinken?' 'Ja graag ik heb wel dorst.' Tom lacht en opent de deur van de kleedkamer. Meteen staan de andere zeven jongens op van de bank om zich voor te stellen. Barclay, Casey, Charlie, Chris, Jake, James and Reece.
Als iedereen zich voorgesteld heeft komt Tom aanlopen met de drankjes en gaan we op de bank zitten. 'Mag ik je wat vragen Kayla?' Begint Tom meteen en ik knik. 'Zoals je weet heeft Simon ons verteld dat je de vriendin van Harry bent. Nu ben ik de enige met een vriendin van ons vijven en wil ik graag weten hoe ik mijn vriendin tegen alle haat bescherm.' 'Oeh Jasmine je hebt keuze uit 7 jongens!' Ik knipoog naar haar waarna ik antwoord geef op de vraag van Tom. 'Ik krijg nog geen haat omdat de fans niet van mijn bestaan afweten, Harry vertelt me alleen wat me te verwachten staat en dat ik me er niets van aan moet trekken. Normaal is hij heel open over zijn relatie's richting de fans maar juist met mij niet. Hij houdt mij geheim omdat hij niet wilt dat mensen me gaan zien als alweer een scharrel van hem. Ik ben er blij mee want zo kan ik me rustig voorbereiden op wat komen gaat. Als Harry weer in London is en het gaat nog steeds goed tussen ons zullen we het de fans vertellen. Zorg gewoon dat jou vriendin weet dat zij de enige voor jou is. Natuurlijk je carrière is ontzettend belangrijk maar zij ook. Al stuur je haar eens per dag een berichtje waarin je haar vertelt hoeveel je van haar houdt en dat je er altijd voor haar zal zijn. Ze zal het waarderen. De haat kun je niet voorkomen je kunt haar alleen steunen.' 'Bedankt Kayla je verhaal heeft me echt goed gedaan.' Ik sta op om Tom een knuffel te geven. 'Ga nou maar snel oefenen voor morgen we zien jullie straks wel weer. Jasmine en ik geven alle jongens nog een knuffel waarna ze ons achterlaten in hun kleedlokaal.
'Wat mooi dat je Tom zo hebt kunnen helpen.' 'Ik doe het graag, ik snap dat hij er mee zit en ik zal hem straks gewoon mijn nummer geven zodat hij altijd bij mij terecht kan en zijn vriendin ook.'

Oké ik weet dus niet wie X-factor UK volgt maar Stereo kicks is dus een samen gestelde band. klik Hier om te zien wie deze 8 fantastische jongens zijn die ik support!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen