Foto bij Australian Love • Hemmings and Irwin • Part 1/2.

Lieve Esmée,

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat ik je eerste OS activeerde, wat dus betekend dat we elkaar net iets langer dan twee jaar kennen maar het bii deze datum houden, whatever right? In die twee jaar zijn we steeds closer geworden. We hebben ondertussen al negen keer gemeet en je bent zonder twijfel mijn beste vriendin. We kunnen lachen, maar ik kan ook altijd bij je terecht en jij ook bij mij.
Deze Stand Alone (die niet meer zo alleen is sinds hij uit meerdere delen bestaat) heb ik bedacht toen we in Duinrell aan het ronddwalen waren en je was het niet helemaal eens met het idee. Toch wou ik het schrijven wamt ik ben eigenwijs. Maar omdat ik zo aardig ben, heb ik het plpt iets aangepast. Morgen en overmorgen zul je wel verder zien.
Sorry voor de faal, ik mis mijn computer dus kan nikd controleren en het is duidelijk afgeraffeld sinds mijn telefoon, zoals je weet, dood is. Ik zal kijken of ik dit morgen kan verbeteren, maar voor nu gewoon, enjoy!

Two years the Minnie to my Mickey (zelfs al kennen we elkaar langer maar zijn korter vriendinnen) <3

Happy anniversary, Boo.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Kjelaney

    (wbw)

    6 jaar geleden
  • Kjelaney

    "Oh! Ik wou destijds eieren naar deze hoofden gooien!"

    FFS KUT NOEK HAHAHAHAHAHAHA

    6 jaar geleden
  • Kjaensen

    Die foto tho, HAHAHAHA, omg.

    9 jaar geleden
  • Kjaensen

    ASDFGFH DIT IS ZO PRECIES ONS - BEHALVE DAT IK KINDERACHTIG BEN, GROM - EN DIT IS ZO CUTE EN LIEF <3 THANK YOU. <3
    OH EN IK WIL DAT JE NU VERDER GAAT, NU, NIET MORGEN, OKE, IK BEN NIET OKE.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen