Foto bij 031

Kayla POV

Die zondag zit ik samen met mijn moeder op de bank als mijn telefoon gaat. Harry staat er geschreven. 'Ik ga wel even wat lekkers voor ons klaarmaken.' Ik knik naar mijn moeder waarna ik de telefoon opneem. 'Harry? Hoor jij niet op het podium te staan?' 'Ook hallo lieverd, ik moet inderdaad over een kwartier op het podium staan. Maar ik mis je en ik wil even zeggen dat ik onwijs veel van je houd.' 'Ik mis jou ook Harry maar ik heb het gevoel dat je hier niet voor belt.' 'Klopt ik heb een klein vraagje. Wie heb jij over ons verteld?' 'Niemand hoezo?' 'Heb je twitter nog niet geopend vandaag?' 'Nee ik heb vooral aan school gewerkt en kijk nu tv want X-factor begint zo.' 'Jou naam is uitgelekt heel het fandom heeft het over je.' 'Hoe kan dat?' 'Ik weet het niet Kayla echt niet. Jeetje ik wil nu gewoon bij jou zijn, je vasthouden en je nooit meer laten gaan.' 'Simon heeft tegen de jongens van Stereo Kicks verteld dat wij een relatie hebben maar het lijkt me niet dat een van hen het tegen de pers heeft verteld.' 'Je kent die jongens niet goed misschien wel?' 'Nee Harry echt niet. Tom vroeg me om advies en ik ben er voor alle acht de jongens dat heb ik ze gezegd.' 'Oké ik geloof je. Maar wie kan het dan zijn?' 'Zijn er foto's uitgelekt? Misschien is het wel iemand van de crew?' 'Het kan niemand van de crew zijn en ja er is een foto uitgelekt. Het rare aan deze foto is dat het een foto lijkt die gemaakt is door paparazzi maar er was op dat moment geen paparazzi want we waren in de parkeergarage.' 'Dan moet het iemand van de crew zijn.' 'Luister Kayla ik stuur jou zometeen de foto via whatsapp. Wij zitten in de auto te wachten op Paul er was toen niemand in de buurt.' Ik slik een keer. 'Ik wil niet dat mensen me gaan haten Harry.' 'De fans die jou haten zijn geen echte fans. Ik zorg dat de beste mensen uitzoeken wie deze foto's op internet heeft geplaatst.' 'Dankjewel.' 'Ik doe alles voor mijn meisje. Ik zal ook maar meteen op twitter zetten dat ik inderdaad het meisje van mijn dromen heb gevonden.' 'Is goed Harry. Ik zie je over een paar weken.' 'Ik hou van je Kayla tot snel.' 'Ik ook van jou.' Ik druk op het rode hoorntje en niet veel later komt er een foto binnen via whatsapp. Ik open de foto en voel hoe de eerste traan over mijn wang loopt.
Mijn moeder komt de kamer weer binnen lopen en gaat naast me op de bank zitten. 'Wat is er? Heeft Harry het uitgemaakt?' Ik schud mijn hooft 'de hele wereld weet het.' Ik duw mijn telefoon in mijn moeders handen waarna ze me naar haar toe trekt. 'Het moest er ooit van komen lieverd.' 'Maar ik wilde er op voorbereid zijn.' 'Op zoiets ben je jammer genoeg nooit voorbereid. Hier heb je een stuk chocolade tegen je verdriet.' Mijn moeder houdt een stuk melk chocolade onder mijn neus en met een waterige glimlach kijk ik haar aan. 'Bedankt mam je weet me altijd weer een beetje op te vrolijken.' Ik druk mijn lippen op haar wang waarna ik me weer op de televisie richt.'

Lees de spoiler!! En reageer hier aub op!

Ik vraag me af of jullie dit verhaal nog wel leuk vinden? Ik krijg geen reacties meer en mijn abo's lopen ook af. Want als dit namelijk niet zo is stop ik dit verhaal! Nu wil ik sowieso ook met een ander verhaal gaan beginnen over 5SOS maar ik wil dit verhaal daardoor niet verwaarlozen. Ik wil namelijk samern met iemand een 5SOS storie schrijven. Voel jij je aangesproken stuur me dan een PBtje met het onderwerp 5SOS story!

Reageer (7)

  • DauntlessD

    i love your story :)

    9 jaar geleden
  • TomlinsonL

    die foto van Harry is die auto XD

    neeee niet stoppen het is echt leuk!!!!!!!!!!!!!!

    9 jaar geleden
  • Ayurnamat

    Dit verhaal is echt ontzettend leuk! :D

    9 jaar geleden
  • Smexy

    Nee alsjeblieft niet stoppen, het verhaal is leuk echt waar.
    Ik zal proberen vaker te reageren, soms heb ik daar niet te tijd voor of zit ik op mn mobiel en is het heel lastig.
    x

    9 jaar geleden
  • AllDayDreams

    Niet stoppen meid!
    Ik ben gewoon lui en geef niet overal een reactie op...
    Xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen