Foto bij 111.

Audrey point of view
Ik keek ze beide serieus aan. ‘Wat doen jullie hier?’ Serieus ging over naar arrogant. Ik was boos, dat ze ons tripje zouden verpesten. ‘Dingen verpesten zijn jullie beide goed in, nu weet ik waarom ik jullie beide moet vergeten en nooit meer terug moet gaan. Ik blijf in Parijs. ‘ Verbaasd werd ik aangekeken en Christina tikte mij aan.

Christina point of view
Audrey was de draad helemaal kwijt toen de jongens binnen kwamen lopen. Waarom was is ook zo stom om dit te zeggen tegen hem? En al helemaal dat ik niets tegen haar heb gezegd van het telefoon gesprek met Tom? Ik tikte haar aan dat ze even mee moest komen lopen en ze liep mee.

‘Het spijt mij ontzettend Audrey, Tom belde mij net. Nou, toen in het begin van de reis, en toen vroeg hij waar we heen gingen en toen zei ik Amsterdam, Andréas had namelijk gezegd dat we naar Parijs gingen en dat ontkende ik en nu is hij hier in de trein gestapt en zitten we er mee opgescheept en ik wil niet dat je boos wordt en ik..’

Audrey point of view
Christina praatte heel snel en was verdrietig en bang dat ik boos zou worden door dat zij met Tom heeft gebeld. ‘Daar kan jij toch niets aan doen, het is gewoon een sukkel.’ Ik knuffelde haar even en we liepen weer naar binnen en zaten tegen over de jongens. ‘Waar ging dat over?’ Tom keek mij vragend aan, maar ik negeerde hem.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen