Foto bij W73

“Nou, ik weet dat het snel is, maar ik zou opperen om het dit weekend al te doen”, zei Faragonda. “De voorzitter van Lichtrots vond dat ook een goed idee, omdat het invloed kan hebben op alle magische dimensies.” Bloom beet op haar lip, maar knikte toen. Meteen nam iedereen zijn of haar gsm en begon rond te bellen.
“Natuurlijk komen we”, zei Marion meteen. “Waar spreken we af?” Bloom stelde de vraag aan Faragonda.
“Op Lichtrots”, zei die. “Dat is het eenvoudigste, zonder dat iedereen ons hoeft op te merken.” Bloom knikte en gaf het aan haar moeder door. Ook Mike en Vanessa gingen meteen akkoord, en Morgana stelde voor hen op te halen. Er was niemand die weigerde. Allemaal wilden ze Bloom helpen. Bloom haalde opgelucht adem. Dit deed haar best deugd.

De rest van de week was Bloom behoorlijk zenuwachtig, maar bij haar draakje kwam ze tot rust. Ze vloog nog een aantal keer met hem rond de school en de meeste jongens bleven iedere keer staan kijken. Codatorta maande hen maar halfslachtig aan verder te gaan met hun oefeningen, hij vond het zelf ook een prachtig zicht.

Uiteindelijk lukte het toch niet dat weekend iedereen bij elkaar te krijgen. Zowel de ouders van Stella en Layla als Morgana hadden een aantal belangrijkere koninklijke verplichtingen en ook de ouders van Bloom en Sky konden moeilijk komen, al zouden zij wel iets geregeld hebben als alle anderen wel kwamen.
“Ik vraag me af wat er zo plots is”, merkte Stella op, toen ze het nieuws hoorde.
“Ik ook”, zei Layla. “Heb jij toevallig iets gehoord, Nabu?”
“Nou…” Hij aarzelde. “Blijkbaar is er heibel gekomen onder de adel.”
“Wat voor heibel?”, vroeg Layla verbaasd. “Waar hebben ze deze keer over te klagen?” Nabu beet op zijn lip.
“Dat je met een dode zou trouwen”, verzuchtte hij uiteindelijk.
“Dat ik… Maar dat is belachelijk!”, schoot Layla uit.
“Laat me raden, het is helemaal erg omdat een Almightixfee zich gemoeid heeft?” Bloom keek Nabu recht aan.
“Ja”, mompelde Nabu. “Sorry Bloom, we…”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen