Foto bij Protection 043

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Shanx_x

    Ohw dat is mooi en echt vet dat je naar Ed Sheeran bent geweest. Hij kan echt zo goed zingen. Een vriendin van mij is er ook heen geweest en zij dat het echt super leuk was. En wat zijn Cam en Louis lief samen. Alleen wel jammer dat Will nog niks van zich heeft laten horen
    Maar het is en blijft een leuk verhaal (H)

    9 jaar geleden
  • AngelicPower

    snel verder!! :)

    9 jaar geleden
  • Gonenow

    Ahw ze zijn zo lief samen *-*
    En ja, in Nederland heb je verschillende niveaus. Het is allemaal heel verwarrend, vorig jaar deed ik vmbo-tl, iets met een teoretische leerweg. Zeg dat je iets. Denk het niet. Ik begrijp er zelf vrij weinig van :')
    En ja m'n toetsweek is afgelopen donderdag begonnen met Duits en Aardrijkskunde. Ik heb m'n Duits cijfer terug, heeft m'n lerares best snel voor elkaar gekregen. Ze is namelijk een beetje oud. Ik moet nu nog 4 proefwerken maken en dan ben ik verlost. Het meest bange ben ik voor geschiedenis en wiskunde. Het is nog eens allebei op dezelfde dag. Ik moet minimaal een 8 of 9 halen om m'n gemiddelde voor wiskunde op te halen anders zit ik er nog mee.
    Ik haalde vorig jaar geen een onvoldoende met wiskunde. Dat kwam vooral door de leraar zelf. Hij controleerde altijd je huiswerk en legde heel goed uit. Helaas heb ik hem dit jaar niet meer. Deze man controleert niks, hij kan de klas gewoon niet aan. Begrijp ik wel, we zijn echt ontzettend druk soms...
    Bedankt, jij ook veel succes met school ! :3 xx

    9 jaar geleden
  • Kattris

    GOOODDDDD ZE ZIJN ZO PERFECT VOOR ELKAAR HET IS NIET NORMAAL MEER.
    MAAR WILL MAG NIET DOOD ZIJN, GEEF WILL MAAR AAN MIJ OHKAY?
    SNEL VERDER GOD DAMNIT!

    9 jaar geleden
  • BlueJays

    Ik ben ook naar Ed Sheeran geweest!! Maar dan in Amsterdam (: En het was echt super, ik heb er echt heel erg van genoten (ook al had ik die week toetsweek, niet zo handig gepland :P).
    Ik zit me net te beseffen dat ik alweer een paar hoofdstukken niet gereageerd heb maar ik vind je verhaal nog steeds super hoor! Ik heb alleen een beetje weinig tijd af en toe, maar ik vind het nog steeds superleuk om jouw hoofdstukken te lezen, ook dit keer weer, ik vind dit hoofdstuk echt heel lief!
    Aan de ene kant vind ik Louis en Cam eigenlijk best wel schattig samen, aan de andere kant denk ik ook: nee, want Will en Eleanor. Maar op een bepaalde manier vind ik dat het jouw verhaal juist heel leuk maakt en heel origineel, omdat je gewoon niet weet wat er gaat gebeuren (:
    Anyway, bevalt het studentenleven je eigenlijk een beetje tot nu toe? Zink je nog niet weg in de stress en zo? En is je studie leuk?
    Ik vroeg me trouwens af, zou je me misschien iets meer kunnen vertellen over wat jouw studie nou precies inhoudt? Hoeft natuurlijk niet per se, alleen als je daar zin in hebt, maar ik ben gewoon benieuwd, ook omdat dit jaar natuurlijk ook moet gaan kiezen en ik misschien ook wel iets in die richting van taal en zo wil gaan doen. Ik geloof trouwens niet dat ze toegepaste taalkunde echt precies zo als studie aanbieden in Nederland, maar er zullen vast wel dingen zijn die er een beetje mee overeen komen en ik ben eigenlijk gewoon een beetje benieuwd wat het inhoudt (het klinkt nog best ingewikkeld).
    Oh ja, ik heb mijn username trouwens weer eens veranderd, maar ik ben nog steeds gewoon Charlotte, hoor (: Groetjes!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen