Foto bij A ranger/traitor 245

Jep, Sean heeft kinderen! Niet iedereen kan zo lang vrijgezel blijven als Halt hé :p
(en zeker een koning niet, uiteraard)

Miko, Halt, Arnaut en Gundar en zijn bemanning waren uitgenodigd op het koninklijk kasteel voor het feest. Sean had voor de gewone mensen ook verschillende vaten gratis bier voorzien, zodat ze hun zorgen van de afgelopen maanden konden vergeten. Evenals hoeveel ze gemopperd hadden op de koning, omdat die er niet meteen een eind aan had kunnen maken.
Plots barste de groep Skandiërs achter hem in lachen uit. Miko had Wills naam een paar keer horen vallen en hij had zo’n donkerbruin vermoeden aan welke gebeurtenissen ze herinneringen ophaalden.
Voor hem waren Halt en Sean in een ernstig gesprek verwikkeld. Ook daarvan wist Miko waarover het ging. De nep-Corn zat momenteel veilig opgeborgen op Gundars schip. Hij zou echter nog een poosje duren voor Gundar weer naar Skandia ging en ze konden hem daar niet de hele tijd laten zitten. Het was echter ook niet de bedoeling dat al te veel mensen van zijn bestaan op de hoogte waren. De Grijze Jagers hadden nog genoeg problemen om op te lossen zonder dat bekend werd dat er maandenlang een spion in hun midden had gezeten.
Plots merkte hij dat de koningin naar hem keek. Toen hun ogen elkaar kruisten, wenkte de koningin hem. Miko versnelde zijn pas om op gelijke hoogte met haar te komen. Hij voelde zich nog steeds niet echt op zijn gemak tussen de Adel. De koningin had hem en de boogschutters echter allemaal eten, verzorging en een plek om te slapen aangeboden toen ze hier zo onverwachts aan waren komen varen. Vervolgens had ze hen alles gegeven wat nodig was om het leger achterna te reizen en mee te kunnen vechten. Hij wist dus wel dat ze een goed hart had. Hij vermande zich en glimlachte naar haar.
“Wat kan ik voor u doen, hoogheid?”
“Oh niets bijzonders hoor, ik dacht alleen dat je misschien even naar je jonge vriend toe wilde.” Ze keek hem doordringend aan. Miko fronste. Tyr had niet tussen de mensen op de kade gestaan en hier op het kasteel had hij hem ook nog niet gezien. Daar moest een reden voor zijn en daarom dat de koningin ook vroeg om naar hem toe te gaan.
“Natuurlijk, koningin Mariska. Ik doe het meteen.”

Reageer (7)

  • Feanor

    Halt mag dan goed zijn in het vrijgezel zijn, toch heeft ie de stoute schoenen toch aan getrokkn hihi en Will is een soort van geadopteerd kind voor hem ;)
    Ik vraag me af of alles goed is met Tyr en hopelijk komy het ook goed met die arme jonge die zich voordeed als Corn

    9 jaar geleden
  • Legolasta

    Wat is er met Tyr???

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    Ik ken een koningin die langer vrijgezel bleef dan Halt! Wacht... Dat is mijn grijze jager fanfiction waarvan ik al lang een idee heb maar ik nog altijd niet heb opgeschreven.

    Is er iets met Tyr aan de hand? (Zijn naam doet me denken aan Thor (soms ook Thyr/Tyr genoemd) is het toeval dat je hem zo genoemd heb? Of zit er meer achter?)

    9 jaar geleden
  • Glorfindel

    Ik vind het altijd grappig als Halt onder de sloef ligt!

    9 jaar geleden
  • Heronwhale

    he? wat? hoe? wie? waar? wuuuuuuuuut?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen