Foto bij 120.

Audrey point of view
Ik was ontzettend zenuwachtig, 300.000 mensen die ik moest laten geloven dat ik iemand anders was. Ik draaide mij om en zag Allai staan, waar Christina hevig een discussie mee bleek te hebben. Ik zag Tom er tussenspringen en hij keek nog even naar achteren. Verdwaald in zijn blik werd ik mee genomen. Het was tijd, ik moet optreden.

Daar stond ik tegenover het publiek. ‘There I am, standing against everything.’ Ik moest het nu echt alleen doen, niemand die mij kon helpen. ‘Against the world and everyone.’ Ik hoorde de mensen uit het publiek klappen. Sommige stonden zelfs op. ‘Looking for that special someone.’ Ik zag aan mijn rechter kant dat ze Allai probeerde tegen te houden. Misschien zou ik een trucje moeten uithalen?

Christina point of view
Allai wilde het podium oplopen, maar we probeerde haar tegen te houden. Nadat het nummer tot het einde was kwam Audrey onze kant op gelopen. Ze pakte Allai haar hand en nam haar mee het podium op. Het publiek was verbaasd en wist niet wat ze zagen.

‘Misschien is er verwarring, maar dit is Allai en ik ben Audrey. Ik heb haar hachje gered, omdat mevrouw niet naar Parijs wilde. Mensen zagen mij voor haar aan.’ Verbaasd keek iedereen naar Audrey. Wat ging er nog meer uit komen? ‘Alsjeblieft, Audrey. Blijf netjes.’ Ik hoorde Tom achter mij smekend praten. ‘Zo, Allai. Pak de microfoon en zing een liedje, alsjeblieft!’ Ze drukte de microfoon in haar hand en liep het podium af. Het publiek begon te juichen.

Kirr point of view
‘Jongens ze heeft het ontzetten goed gedaan!’ Iedereen stemde in alleen een jongen keek mij vreemd aan. ‘Ik zal mij trouwens nog even voorstellen. Kirr, de broer van Allai.’ De jongen keek nog wat afwezig en begon te glimlachen toen Audrey er aan kwam. Zou hij haar vriend zijn? Audrey kwam vrolijk aan lopen. De jongen keek haar verliefd aan en gaf haar een knuffel. Hij keek haar verliefd aan en pakte haar hand vast.. 'Het spijt me, je was geweldig!' verbaasd keek ze hem aan. 'Wat spijt je?' Met grote ogen keek ze hem aan. 'Alles, ik had niet zo bot tegen je moeten zijn. Ik had moeten waarderen wat ik had.'

Reageer (1)

  • Iskuane

    Yeah! goed maken nu Tom!

    Ik ga snel verder

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen