Foto bij 122.

Tom point of view
Soms stuurde ik haar een bericht, ik kreeg veel later of niet een bericht. ‘We hebben het toch bijgelegd?’ Bill zat weer op zijn telefoon, de laatste dagen was hij er niet van weg te slaan. ‘Ik weet het ook niet Tom.’ Ik hoorde hem lachen en keek hem aan. ‘Met wie praat je?’ Hij keek weg en begon te glimlachen. ‘Mag jij niet weten.’ Waarom moest hij nou weer zo kinderachtig doen?

Audrey point of view
[3 berichten van Bill.] ‘Hij blijft maar vragen met wie ik praat.’ ‘Kan ik niet gewoon zeggen dat wij gaan winkelen en hem willen buiten sluiten?’ ‘Alsjeblieft?’ Wat moest ik met die jongen? Hij wilde altijd alles delen met zijn broer. Om gek van te worden. Ik had afgesproken met hem om te gaan winkelen. We hadden het bijgelegd, maar ik had hem gezegd niets tegen zijn broer te zeggen. Ik wilde gewoon geen relatie met hem. Het klinkt misschien allemaal raar, maar ik wil gewoon niet de indruk geven dat het nog wat wordt tussen ons.

Christina point of view
[2 berichten van Tom] ‘Wil je haar over halen om met mij te praten?’ ‘We hadden het toch goed gemaakt?’ Zuchtend van Tom zijn berichten, opende ik de berichten van mijn broer. Misschien zou dit positiviteit opbrengen. [2 berichten van Andréas] ‘Tom blijft berichten sturen en ik weet dat Audrey en Bill wel samen dingen ondernemen.’ ‘Red mij alsjeblieft, zusje! Ik wordt gek van alle berichten.’ Alles ging altijd om Bill en Tom, ik wordt er nu wel gek van.

[5 berichten van Audrey] ‘Bill zeurt, Tom zeurt en..’ ‘Oke, ik wordt hier gek van, misschien moet ik het Bill laten zeggen?.’ ‘Nee, dat kan niet, ik wil niets met Tom.’ ‘Bill zegt niets, klaar gewoon.’ ‘Dankjewel haha.’ Lachend bekeek ik de berichten van haar. Ze beantwoordde altijd haar eigen berichten als ik niet snel genoeg reageerde, maar nog steeds ging het altijd over Tom en Bill.

Reageer (1)

  • Iskuane

    Ik vind Audrey nu wel een beetje gemeen. Ze moet gewoon met Tom gaan praten en eerlijk zijn.

    Ga je snel weer verder?(flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen