Ken je zo van die momenten dat je terplekke wou sterven, dit was erger.
Ze keken me beide geschrokken aan. Hun ogen brandend in men huid. Hij duwde als in een reflex haar va zich af en wou opstaan.
“Als je het maar uit je hoofd houd,” ik huilde nog niet, maar men stem beefde, de shock in me opnemend. Als hij met men gevoelens ging gaan knoeien, dan zou ik zeker breken…
“Ik kan het uitleggen…” mompelde hij. Natuurlijk kon hij dat, dat konden ze altijd. Ik trok de deur dicht en zette het op een lopen.
Ieder deeltje van me deed pijn. Hoe kon ik zo stom zijn geweest, hoe kon ik hun beide vertrouwen. Ik had verdomme seks met hem gehad, ik…
Tranen stroomde over men wangen, zonder aan een einde te komen.
“JACOB!”
Hij stond nog steeds bij z’n wagen. Hij keek geschrokken op, zijn ogen verward.
“Breng me naar huis, alsjeblief!”
Hij reageerde snel. Zonder aan zijn menselijkheid te denken snelde hij naar de wagen, drukte me voorzichtig en stapte in achter het stuur. Jasper verscheen aan de rand van het gebouw. De deur ging opeens open, zijn gezicht bekend.
“Rij!” siste hij.
Zijn armen klemde zich om me heen en trokken me naar de achterbank, van de oude Chevrolet.
Tranen vloeide en men hart bonsde niet meer. Zijn huid was ijskoud tegen mijn gloeiende lichaam van woede. Jacob gromde niet en wachtte af.
“Hoe kon hij, Edward?” zei ik gesmoord, men gezicht tegen zijn borst gedrukt. Het beeld herhaalde zich, iedere keer opnieuw in men hoofd.
Jacob, vooraan in de wagen, had eindelijk door wat er aan de hand was. Het was stil, het enige wat te horen was, waren mijn onregelmatige slik geluidjes. Ik klemde mijn nagels in zijn marmeren huid en staarde door het raam.
Hij las mijn gedachten, hij zag alles van gisteren, ieder moment dat ik bovenhaalde met een walging. Ik voelde me vuil, misbruikt. Ik wou hier weg, zo ver mogelijk.
“Waar ga je heen gaan?” fluisterde hij zacht in men oor, een harde ondertoon in zijn stem.
Jacob’s ogen flitste naar me, vanuit de achteruitkijkspiegel, smekend om niet weg te gaan.
Ik haalde men schouders op,”Ik wil hem nooit meer zien, Edward. Ik moet hier weg. Hou hem bij me weg”

Reageer (1)

  • xCarpeDiemx

    OMFG, ik haat Jasper, Jacob is veel liever :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen