Foto bij Protection 044

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Tomlinsbear

    Nee Loummieeee

    7 jaar geleden
  • BlueJays

    Heb je trouwens gezien dat je teller op 10 kudo's stond vandaag? (Of nou, eigenlijk gisteren, aangezien ik weer eens wat laat naar bed ga.) Echt superrrrr! (:

    9 jaar geleden
  • BlueJays

    Die filmpjes van het concert zijn leuk! Tenminste, ik heb nu alleen Afire Love bekeken, maar de rest ga ik binnenkort ook kijken. Bij ons heeft hij Afire Love trouwens niet gezongen, echt jammer ): maar dat komt waarschijnlijk doordat hij bij ons All of the Stars gedaan heeft en omdat hij Bloodstream twee keer deed, aangezien zijn geluid uitviel toen hij bijna bij het eind was.
    Mijn filmpjes zijn trouwens allemaal best wel mislukt, omdat ik mezelf er de hele tijd vals doorheen hoor zingen (in my defense, ik kon mezelf natuurlijk niet horen...), dus ik had beter niet kunnen zingen terwijl ik filmde, maar ja. Ik heb in elk geval een superleuke avond gehad (:
    Haha, inderdaad op dat soort momenten vind ik het ook wel eens weird dat we zoveel op elkaar lijken te lijken! Haha, Andersom kan ik ook zeggen dat het jammer is dat jij niet naar Nederland kwam ^^ Maar toch leuk dat we nu allebei Ed Sheeran een keer live hebben gezien! (:
    Ik snap dat het schrijven langzamer gaat door je schoolwerk, ik heb dat probleem nu ook. Ik schijf echt nauwelijks meer de laatste tijd (tenminste, ik schrijf nauwelijks meer voor mezelf. Ik moet ongelofelijk veel schrijven aan verslagen en werkstukken voor school). Als je het zo bekijkt is je verhaal inderdaad al lang bezig, maar dat neemt niet weg dat ik het, net als heel veel andere mensen, nog steeds met heel veel plezier lees! Ik hoop eigenlijk dat je nog lang niet gaat stoppen (:
    Je moet toch eens gaan oppassen met al die geheimen die je me vertelt, hoor, haha XD Nou, welke optie je ook kiest, ik denk sowieso dat je er een superverhaal van gaat maken! Gewoon kiezen wat voor jou het beste voelt (:
    Oh, en dat stressgevoel en achterlopen, daar heb ik ook heel erg last van, ook nu al. Maar dat is echt heel vervelend voor je, ik hoop dat je jezelf er doorheen kunt slaan!
    En dankjewel voor je berichtje dat je in mijn GB hebt achtergelaten! Ik zal proberen daar binnenkort op te reageren, maar er is kans dat dat niet eerder dan vrijdag gaat lukken. Haha, het zou natuurlijk wel kunnen, naar België gaan, in principe dan. Ik heb vandaag uit pure nieuwsgierigheid opgezocht hoever Gent hier ongeveer vandaan ligt en dat blijkt wel zo'n vier en een half tot vijf uur met het openbaar vervoer te zijn, pfff. Met de auto is het minder ^^
    Oh, die username. Ik had eigenlijk gewoon zin in eens wat afwisseling en ik wilde iets nieuws uitproberen. Het is eigenlijk een beetje random, maar het idee kwam doordat ik graag naar de band Imagine Dragons luister, maar de username ImagineDragons natuurlijk bezet, dus heb ik er maar denkbeeldige draak van gemaakt ^^ maar ik ben eigenlijk wel van plan binnenkort weer gewoon terug te gaan naar BlueJays. Dat is toch hoe de meeste mensen me hier kennen (: maar het was een leuk uitprobeersel (:
    Dit hoofdstukje is trouwens weer super geschreven! Wel heel zielig, though ): Ik vind het wel zielig voor Cam en voor Louis, en een beetje gemeen van Niall, maar ik zal het hem vergeven, omdat hij Niall is ^^ ik hoop eigenlijk heel erg dat Cam weer Louis' bodyguard gaat zijn!
    En ik blijf het zeggen, maar je verhaal blijft nog altijd een van mijn favoriete verhalen om hier op Q te lezen!

    9 jaar geleden
  • CarrotGirll

    Omg zo zielig voor louis!
    Btw ze moetenecht snel een kopel worden

    9 jaar geleden
  • Kattris

    Ik begrijp Cam zo erg. Ik zou hetzelfde hebbeng edaan

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen