Foto bij Hoofdstuk 9 ~ O2

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Sleepsong

    Nope ben nog steeds voor Ryan en Jess al is Charlie wel heel schattig dronken of niet. [Charlie vind ik zelf te leuk] Wat ik trouwens niet begrijp is hoe jij Jess haar verliefdheid steeds opnieuw op een andere manier weet te omschrijven zodat het niet saai word. En hoe jij juist genoeg inzicht geeft in de levens van jouw personages. Want als ik niet beter wist zou ik zeggen dat Jess een vlindertje is dat van de ene bloem naar de andere fladdert. En Charlie zou een zatlap zijn. Gabriel een player. ect.
    Kudos voor jouuu! (flower)

    9 jaar geleden
  • MissDeyes

    waaaaauuwww...
    Meest echt-voelende verhaal die ik ooit gelezen heb op quizlet.

    Ik ben je fan+nieuwe abo ❤️❤️

    9 jaar geleden
  • Kattris

    Hahahahahaha Ahh, toch ga ik voor Ryan.
    Niet omdat jij toevallig mijn stukje leven met hem heb gedeelt. Neeeeeeeeee. (;

    9 jaar geleden
  • Baudelaire

    Halllo, How can you do this to me? Heel wreed om te stoppen op dit punt en helemaal niets, niets te laten gebeuren tussen Charlie en Jess. Je hebt geen idee hoe graag ik dat wil (heel, heel, heel graag). Hou zo van dit verhaal!

    9 jaar geleden
  • Chantilly

    En nu komt Ryan Jessica redden? Ah shit, ik weet eigenlijk niet met wie ik Jess het meest ship.. Ik denk toch Ryan, maar ik vind Gabriel ook gewoon aantrekkelijk en leuk en zo. Wacht, als Jess uiteindelijk met Ryan gaat, mag ik Gabriel dan? Please?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen