Foto bij Darkness: Nieuwe wereld

Dit hoofdstuk zou nog al vaag overkomen en vragen stellen.

'Darkness, kan ik me nog aan u troep aansluiten?' Vraagt een jonge vos en hij knielt neer. 'Je hebt de vorige keer de troepen goed geholpen, dus je verdient een hogere rang.' De jonge vos knikt. 'Je was de vorige keer een hulpsoldaat, de laagste rang. Je mag een normale soldaat zijn, tenzij je meer voor ons wil betekenen en je voorste soldaat bent.' De jonge vos glundert: 'Voorste soldaat? Heb ik het wel verdient?' Darkness knikt. 'Het houdt wel in dat je meer kans krijgt op verwonding of zelfs de dood, maar je zult veel hoger staan dan een normale soldaat.' De jonge vos knikt: 'Ik neem me aan voor voorste soldaat sir.' 'Goed zo, morgen kun je vertrekken.' Antwoord Darkness en de jonge vos rendt weg.

Darkness loopt voorzichtig naar beneden en kijkt naar de kleine grot links van hem. 'Heb je Ravin al gehaald?' Zucht Darkness 'Nee sir.' Klinkt een zuchtende stem. 'Hoelang duur je er over?! Ik wacht al jaren!' Roept Darkness woedend. 'Maanden sir.' Zegt een zuchtende stem. 'Hoe durf je tegen te spreken!!' Schreeuwt Darkness. 'Sorry sir' Zegt de stem emotieloos. 'FRAGILE!!!' Schreeuwt Darkness het uit. 'Zal ik jou dan ook bij je echte naam noemen?' Zegt de stem uidagend. 'Ik vermoord je toch Fragile.' Zegt Darkness boos in zichzelf. 'Zorg dat je haar over een maand hebt!! anders.......' Schreeuwt Darkness. 'Anders wat?' Zegt de stem nog uidagender. 'IK DULD GEEN TEGENSPRAAK!' Roept Darkness nog harder.

Het wordt akelig stil. Darkness beseft dat hij Fragile als vriend moet houden, ze heeft een grote kennis van mensen en een sterke haat. Maar hij is sterker, sneller en machtiger. Net als Dark die het lang heeft uitgehouden, maar door een stomme dood (een kloof) is gestorven. Nog altijd leeft Ravin die bijna dood was, maar door een méns een leven werdt gehouden. Ze is gevaarlijk bezig: straks sluit ze nog aan bij De Hearts in de plaats van hun: De Heaters.

Reageer (1)

  • Lorem

    Moet me denken aan hell voor vossen. XD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen