Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • MCourtois

    Dit is zó mooi, wauw :3

    9 jaar geleden
  • Praimfaya

    Oké ik moest ontzettend grijnzen in het begin van je verhaal omdat ik hier zo blij van wordt, de grijns werd enkel maar groter en groter naar het einde toe, dit is zo schattig, nog steeds mijn nummer één verhaal ! Ik stel het me nog steeds zo levendig voor serieus, ik wil een film van deze story, en dan verzorg jij gewoon de soundtrack!

    Je bent een wereldwonder; je bent net echt een kaleidoscoop , ik bedoel daar mee dat je 1001 dingen lijkt te kunnen; je kunt echt zo goed schrijven - dat is zelf nog underrated- je kunt zo mooi zingen en je bent nog vele meer dan dat!

    Serieus, je mag trots op jou zijn, dat ben ik alleszins en ik je je amper. Ook ben ik trots op mezelf omdat ik deze story vond!

    9 jaar geleden
  • Norman

    Ik heb nog nooit een reactie geschreven op dit verhaal (en zijn voorloper) (Honestly, I'm SO lazy). En stiekem heb ik daar best wel spijt van want dit is het beste verhaal wat ik sinds jaren heb gelezen op Q. Dus bij deze, je schrijft echt prachtig en ik hoop dat je nog heel wat hoofdstukken eraan gaat toevoegen. Liefss

    9 jaar geleden
  • Chantilly

    So many feelings!

    9 jaar geleden
  • huglikehoran

    Bij Peter en Wendy viel m'n mond open, wauw, geweldig.. xxx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen