bedankt voor de reactie's, I LOVE PICMONKEY!!!!

en sorry, het vorige hoofdstuk vond ik zelf nogal saai, maar ik weet nog niet hoe ik dit pressies ga aanpakken of hoe het gaat lopen xD
maar ik beloof dat het snel leuker wordt!

Aangezien hier geen klokken waren heb ik ondertussen heest goed geworden om de tijd te bepalen aan de stand van de zon. Natuurlijk is dat niet zo pressies als een klok, maar je moet roeien met de riemen die je hebt.

Terwijl ik naar buiten kijk zie ik dat het feestje zo wel zou beginnen. Natuurlijk was dit ook te zien aan de hordes mensen die richting het paleis lopen. Snel loop ik mijn kamer uit, naar het slaapvertrek van Thor. Mijn kamer is al groot, maar die van hem is zeker drie keer zo groot. Gelukkig is mijn vader er nog. Twee mannen helpen hem met zijn cape om te doen. Deze was voor de verandering paars in plaats van rood. Voor de rest heeft hij vrijwel het zelfde aan als altijd. Ik begroet hem even en zak neer op een stoel.
"heb je er een beetje zin in?" vraag ik hem.
"mwah, jij?"
"nehh, dat formele gedoe."
"haha, jep, dat heb je van mij!"

Als Thor klaar is gaan we samen naar de kerkers waar we met Frigga hebben afgesproken. Ze wilde op haar verjaardag ook nog wat tijd met Loki doorbrengen, dus zouden we eerst met z'n 4e onder een beetje praten en weet ik veel doen. Daarna gaan we naar het feestje, fasionable late natuurlijk. Maar zodra ik dat grapje maakt kijkt iedereen me vreemd aan. Hier hebben ze echt andere humor dan op aarde. Dat ik ook een van de dingen die ik zo erg mis! De stomme woordgrapjes.

Wanneer Thor en ik bij Loki aankomen is Frigga er al. We gaan naast haar zitten die al in gesprek ik met Loki. Loki is verassend vrolijk voor zijn doen. We blijven daar even zitten maar moeten alweer snel gaan omdat de gasten ongeduldig worden.

Ik volg Thor en Frigga de troonzaal in die afgeladen vol is met mensen. Zodra Frigga binnen komt word het eerst stil en begint dan iedereen te klappen. Ze loopt naar voor, naar het opstapje waar de troon staat en terwijl Thor en ik naast haar staan bedankt ze iedereen voor haar komst. Daarna begint de muziek weer te spelen en gaat iedereen weer door met wat ze aan het doen waren. Ondertussen komt iedereen Frigga even proficiat komt wensen.

"heej, zou je misschien willen dansen?" Hoor ik een stem achter me terwijl ik op mijn schouder getikt word. Als ik me omdraai zie ik een knappe jongen man met donkerbruin haar en licht blauwe ogen.


"Sorry, ik dans eigenlijk niet." Terwijl ik me weer wil omdraaien voel ik dat Thor me aanstoot. Blijkbaar is het hier heel grof om zo iets te weigeren, maar dat was ik natuurlijk even vergeten.
"Bij nader inzien, leuk!" Hij pakt mijn hand en begeleid me naar de dansvloer.
" Ik ken je naam niet eens." Lach ik terwijl we meewiegen op de rustige muziek.
"het is Adelbarn."
"oh, Edele zoon dus?"
"uhu, ik heb nog niet echt in een strijd een merkwaardige rol gehad, maar zodra dat ik gebeurt krijg ik een nieuwe naam. Net zoals bij jou Ferda."
"Haha, ja dat ging eigenlijk een beetje per ongelijk."
"oh, hoe is dat dan gekomen?"
"ja, ik ging niet Loki verjagen met de gedachte voor roem of zo."
"ah zo, ik weet zeker dat je een geweldige beschermer van de aarde zal worden. Volgende week is je kroning he?"
"uhu, ik vind het eerlijk gezegd best spannend!"
"je hoeft je geen zorgen te maken, het gaat helemaal goed komen!"
"hihi, oke."
"en amuseer je je een beetje?"
"hihi, nu wel." Giechel ik terwijl ik mijn wangen rood voel worden. Dit heeft Adelbarn ook gezien waardoor er een kleine glimlach op zijn gezicht verschijnt terwijl hij me dichter tegen zich aan trekt.

Reageer (2)

  • Laleah

    Hijs wel behoorlijk sexy hoor die gozer hahaa maarja.. swxy zegt niet alles, het kan netzogoed eenn mega player zijn..

    9 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    Nee! Nee! Nee! Stoute fleur! Je moet van Steve houden!!!!! (N)
    Snel verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen