bedankt voor de reacties. Maar het komt helemaal goed……uiteindelijk, misschien :p

Ik word vroeg wakker, vreemd. Normaal kan ik zo lang in bed blijven liggen als niemand me wakker maakt. Ik sta op trek even iets gemakkelijke aan en ga nog even langs bij Heimdal voordat Adelbarn me komt ophalen. Ik loop over de regenboogbrug richting Heimdal.

"hej Heimdal."
"goede morgen vrouwe Fedra."
"en hoe gaat het met Jane?"
"goed, het onderzoek loopt voorspoedig."
"en hoe vind ze het op Groenland?"
"ik denk leuk vrouwe Fedra."
"oke, gelukkig maar."
"zo te zien vind ze het fijn om even uit de drukte te ontsnappen."
"jep, begrijp ik, en Steve?"
"daar gaat het ook goed mee."
"wat is hij aan het doen?"
"trainen, volgens mij."

OehSteve die aan het sporten is. Ik heb hem eigenlijk nog nooit zien sporten, ik kan alleen maar inbeelden hoe hij er uit ziet. Ik voel blosjes op mijn wangen komen waardoor ik weet dat ik eigenlijk weer moet gaan. Ik neem nog even afscheid van van Heimdall en ga dan weer op weg naar het paleis. Op mijn kamer kleed ik me even om.



Het zal vandaag waarschijnlijk een warme dag worden. Ik doe mijn haar in een losse beetje slordige staart en ga op de bank zitten met het boek waar ik al een tijdje in het lezen was. het lijkt alsof er maar geen einde komt aan dit boek! Het is zo langdradig en saai.

Als ik nog geen vijf pagina's gelezen heb word er op de deur geklopt.
"ja?" vraag ik zonder op te kijken.
"vrouwe, U heeft bezoek."
"oke, bedankt, ik kom er aan!"

Terwijl ik het boek opberg maakt mijn hart een sprongetje. Ik sta op van bed en snel naar de deur, de gang door naar de grote zaal. Daar staat Adelbarn an. Zodra ik hem die verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Ik snel naar hem toe in een soort galop hupeltje waardoor ik mezelf wel voor m'n kop kan slaan, maar als ik nu stop is het nog vreemder. Zodra ik bij hem tot stilstand kwam begroette ik hem even vreemd. Waarom doe ik zo vreemd bij leuke jongens in de buurt? Ik ben normaal echt wel cool-achtig, of zo? misschien ben ik wel helemaal niet zo cool en easy going als ik altijd dacht? Misschien ben ik wel helemaal niet leuk? Jep, ik ben paranoïde aan het worden. Ik ben zo druk bezig met mezelf gek maken dat ik niet in de gaten heb dat Adelbarn al de hele tijd aan tegen me aan het praten is.

"kom je?" Vraagt Adelbarn me nog eens waneer ik de eerste keer niet reageer. Even kijk ik hem vragend aan maar begrijp dan wat hij bedoeld. Hij houd de deur van een laag gebouw voor me open waar ik naar binnen loop. Adelbarn loopt achter me aan naar binnen en gaat bij een tafeltje zitten, nadat hij mij aan tafel helpt. Er komt een oud dametje onze bestelling opnemen terwijl Adelbarn en ik over van alles en nog wat praten. Hij heeft zo'n leuke humor, of in ieder geval voor mensen hier uit Asgard. Ik blijf maar lachen, maar misschien komt dat ook wel omdat hij echt extreem knap is. Na de lunch die bestond uit brood en soep maken we nog een wandeling.

"oke, en wat is jou groter doel hier?" vraag ik hem terwijl we door de paleistuinen lopen.
"hum ja…...mijn vader is een officier van het koninklijke leger, dus denk dat ik dat ook ga doen."
"leuk…."
"haha, het is vrij speciaal hoor!"
"hoezo dat dan?"
"we komen van…uhh.. Vanaheim."
"ohw, ja dat is inderdaad knap!"
haha, ja ik weet het!"

De tijd vliegt voorbij en voor de eerste keer dat ik hier op Asgard ben heb ik eindelijk eens echt plezier zonder dat er een achterliggende gedachte van iets leren of zo bij zit. Uiteindelijk staat de zon alweer vrij laag aan de hemel wat betekend dat ik zo weer eens mijn gezicht zou moeten laten zien bij Thor voordat hij helemaal uit zijn bol zou gaan.
"sorry, ik moet echt weer gaan."
"ik begrijp het."
"ik vond het echt gezellig."
"ik ook."

Ik geef hem nog een knuffel en wil dan weglopen als hij me weer naar zich toetrekt. Hij tilt mijn kin langzaam op en drukt zijn lippen op die van mij. Ik ga met mijn vingers door zijn korte drie dagen baardje terwijl onze lippen elkaar nog steeds niet hebben losgelaten. Uiteindelijk laten onze lippen elkaar los maar vangen elkaars blikken zich.
"heb je zin om mij morgen te vergezellen voor het diner?"
"ja natuurlijk! hoe laat?"
"laat avond?" Wat dus na even snel te rekenen rond 8 uur zal zijn.
"oke, helemaal goed! zie ik je weer in de troonzaal?"
"ja, ik zal op je wachten."

Adelbarn geeft me nog een kus op mijn hand en ik loop dan naar binnen terwijl hij weer vertrekt.

Reageer (2)

  • Moonwarrior7

    Ik ben het helemaal met Aora eens! Ze hoort bij Steve! Niet bij hem! :(

    9 jaar geleden
  • Aora

    WAT. IS. ZE. GEK. GEWORDEN. ZE HOORT BIJ STEVE. NIET BIJ EEN OF ANDERE GAST DIE ZE NET HEEFT ONTMOET. DAN GEBEURT ER STRAKS PRECIES HETZELFDE ALS IN FROZDN. DIE GAST IS ALLEEN BERUST OP HAAR TITEL. WAARSCHIJNLIJK WIL HIJ DE AARDE OVERNEMEN EN DAT KAN NATUURLIJK VIA ZO'N ZWAK EN KLEIN MEISJE DENKT HIJ.
    EN IK WEET NIET WAAROM IK NOG STEEDS IN CAPPSLOCK TYP

    NOU SNEL VERDER JIJ WANT IK WIL WETEN HOE THOR REAGEERD ALS HIJ ERACHTER KOMT DAT FLEUR STEVE BEDRIEGT.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen