Moonwarrior7 super bedankt voor je reactie! :3
En ik zag dat ik een kudo had gekregen!! (H)
Ik vind het trouwens geen probleem om er meer te krijgen hoor xD
maar als bedankje een extra stukje(iets langer en ik vind hem zelf ook heel leuk :p )

Op aarde kom ik neer, een beetje wankelend. In de tussentijd ben ik best goed geworden in reizen via de Bifrost, natuurlijk ging het niet altijd even soepel maar ik word niet meer duizelig of zo. Helaas heb ik geen idee waar ik ben. Ik kijk een beetje onderzoekend om me heen. Als er een donkere kale man met een ooglapje argwanend op me af komt word ik toch wel een beetje bang. Ik kijk nog eens om me heen. Ik sta op een dak, een helikopter landplaats of zo. De enige manier om van het dak af te komen is de deur waar de man net uit kwam.

"En jij bent?" Vroeg de man boos.
"uhm.. Fleur…Fedra…Fleur. In ieder de dochter van Thor."
"oh, en wat kom jij hier dan doen?"
"Thor had een of ander kistje wat aangaf dat hij moest komen. Maar hij is nogal druk, en sinds ik de nieuwe "beschermer" van aarde wordt ben ik gekomen…"
"oke, volg mij. Fury Trouwens. En hoe moeten we jou noemen?"
"Doe maar Fleur."
"oke, Fleur, volg mij maar."
Fury draait zich weer om en loopt weer richting de deur. Ik aarzel even maar volg Fury dan toch.

Ik kom in een witte gang terecht met aan het uiteinde een lift waar ik na Fury in ga staan.Op de wand achter ons staat een of ander logo, S.H.I.E.L.D. Daar heeft mama het wel eens over gehad, maar nooit echt veel, volgens mij vond ze hun vooral vervelend omdat ze ooit haar hele laboratorium hadden leeg geroofd hoe zij het noemde. Zodra de lift de ping maakte dat ze op de juiste verdieping zijn loop ik achter Fury aan die weer door een witte gang loopt. Hier zijn wel meer deuren, allemaal gesloten.

Ik loop achter Fury aan die een van de kamers binnen gaat. Een beetje aarzelend loop ik ook naar binnen. Achter de deur bevind zicht een grote ruimte. Hier staan allemaal lange bureau's met computers die op dit moment niet gebruikt worden. In het midden van de kamer staat een grote ovaal vorige tafel waar een Roodharive vrouw en… Steve(?!?) zitten. De vrouw kijkt me argwanend aan terwijl Steve's ogen groter worden. Nu voel ik me nog slechter dan toen ik mijn moeder hem die brief heb laten geven.
"hej.." Stamel ik een beetje ongemakkelijk.
"wie ben jij? wie is dat?" Vraagt de vrouw eerst aan mij en zonder op antwoord te wachten vraagt ze het nog eens aan Steve.
"Dat is Fleur, de dochter van Thor." Antwoord hij terwijl zijn blik die van mij niet los laat.
"oh, en waarom is Thor er niet?"
"sinds Odin dood is heeft hij het nogal druk met nouja, iedereen te beschermen. Dus ik ben gestuurd om jullie te helpen."
"oh oke, ik ben Natasha." Zegt de vrouw nu een stuk vriendelijker.
"hej Steve, hoe gaat het me je?" Vraag ik dan aarzelend.
"goed! hij is aan het daten met zijn overbuurvrouw, EINDELIJK!" lacht Natasha, met duidelijk geen kwast in de zin.
"wat leuk voor je." Lieg ik.
"En met jou?" Vraagt hij dan met nog steeds grote ogen.
"ook goed.. Ik heb ook een soort van vriend."
"Gelukkig."

Het gesprek tussen ons in nogal akward, en dat is helemaal mijn schuld. Ik loop achter Fury aan die aan de tafel is gaan zitten. Een beetje ongemakkelijk ga ik ook aan tafel zitten en kijk vragend de kring rond, hopend op wat meer informatie. Fury schuift me een mapje toe waar ik even doorheen blader. Informatie over thé Avengers. Volgens het bestand zijn er 6 leden, Maar hier zitten alleen Natasha Romanov, Black widdow. Steve Rogers, Captain America en ik die Thor representeert.
" Banner is nogal de mist in gegaan. Tijdens een experiment is iets mis gegaan waardoor hij nu niet meer uit zijn Hulk toestand kan komen. Gelukkig zit hij ergens in de bergen in Azië. Gelukkig is er nog niet veel gebeurd, maar jullie moeten hem stoppen. Maar we moeten eerst wachten totdat Hawkeye weer boven water is en Tony terug is in New York. Vooral nu Thor er niet is, niet beledigend bedoelt, zullen we alle kracht die we hebben moeten gebruiken." Legt Fury me uit.
"oke, en hoe lang gaat dat duren? Hadden jullie Thor niet iets later kunnen bellen? Ik heb een beetje nergens om naartoe te gaan…" Zeg ik twijfelend.
"geen probleem! Je kan bij mij blijven!" Roept Steve nog voordat ik helemaal uitgesproken ben. Zowel Natasha als ik kijken hem een beetje verward aan. Maar eerlijk gezegd ben ik al lang blij dat ik niet hier hoef te blijven.
"nou, dan is dat geregeld! Ik laat jullie wat weten zodra we kunnen." Zegt Fury. Daarna staat hij op en loopt weg met Natasha achter hem aan.

"zullen we? Dan kan je je een beetje installeren." Zegt Steve dan uiteindelijk.
Ik loop achter Steve aan de lift in en naar buiten. Ik stap achterop dezelfde motor waar ik een jaar geleden ook achterop zat.

Een klein half uurtje later stap ik af voor zijn appartementen gebouw. Daar zet hij de motor in een grage box en loopt naar binnen terwijl hij de deur voor me open houd.

Als ik bij het appartement naar binnen stap ga ik een beetje ongemakkelijk op de bank zitten. Steve gaat naar de keuken waar ik hem wat hoor rommelen. Zo te horen een waterkoker. Dan loopt hij door de woonkamer richting een deur, zo te zien zijn slaapkamer. Even later komt hij terug met een deken en wat kussens.
"ik slaap op de bank, jij mag het bed hebben." Zegt hij glimlachend terwijl hij de deken en kussens naast de bank neer legt en naast me komt zitten.
"boh, deze kleren zijn eigenlijk super onhandig." Zeg ik uiteindelijk na een paar minuten mezelf comfortabel proberen te maken op de bank, wat niet echt lukt.
"ja begrijp ik, ik kan me voorstellen met dat harnas. Wacht, kom even mee!" Hij staat op en loopt richting de slaapkamer. Ik volg hem. Hij doet zijn kastdeuren open en haalt daar een shirt en half lange jogging broek uit. Dit geeft hij me aan en loopt de slaapkamer weer uit terwijl hij de deur achter zich dicht doet. Ik trek snel mijn harnas uit en de kleding die Steve me gegeven had aan. De kleding ruikt naar Steve. Door de bekende geur die mijn neusgaten binnen dringt smelt ik van binnen en verschijnt er een kleine glimlach op mijn gezicht.

Reageer (1)

  • Moonwarrior7

    ik zei het toch! je hoort bij hem! niet bij Adel-nog-iets! you (H) steve! and steve (H) you! snap het nou!!!!!
    snel verder!!!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen