Foto bij 129.

Audrey point of view
Daar zat ik aan de tafel, Conejita in de bus, ik hier. Al snel kwamen de jongens aanlopen. Vragend keek ik ze stuk voor stuk aan. ‘Het is de laatste keer dat we elkaar zien, laten we het leuk maken!’ Georg klonk erg positief over vanavond. ‘We kunnen vanavond uitgaan?’ Ik reageerde niet op Bill. ‘Audrey ga je mee?’ Ik knikte van niet. Ik had hier geen zin in. ‘Ik moet bij Conejita blijven.’

Tom point of view
Ik knikte. ‘Ik pas wel op haar.’ Ik keek haar vragend aan. Ze knikte van niet. ‘Nee, ze is van mij dus ik let op haar.’ ‘Ons.’ Ze keek mij boos aan. De laatste tijd wil ze echt niets meer met mij te maken hebben, sinds de tour. De andere jongens gaat ze mee om, maar mij? ‘Jij Tom?’ Vragend keek mijn broertje mij aan. Ik knikte van niet. ‘Nee, ik blijf hier.’ Sarcastisch hoorde ik Audrey een opmerking maken. ‘Gezellig.’ Dit werd dus een avond met haar.

Audrey point of view
Conejita liep rustig rond en ik keek wat tv op mijn kamer. Ik was echt moe, maar toch blij dat alles goed is gegaan. Ik hoorde geklop op de deur. De deur stond open, hij zag mij liggen. ‘Slaap je al?’ Ik draaide mij om. ‘Nee, Conejita loopt nog rond.’ Hij knikte en ging op mijn bed zitten. Ik probeerde omhoog te komen. ‘Blijf maar liggen, je bent moe.’ Ik knikte. Hij keek naar beneden en pakte Conejita op. Hij aaide haar even en zette haar naast mij neer.

Reageer (1)

  • Iskuane

    Tom is lief... Audrey moet ook weer lief doen(lol)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen