Naam: Sarah Bella Kyra McLaren

Bijnaam: Saar (maar ze haat die bijnaam)

Mannelijk/vrouwelijk: Vrouwelijk

Leeftijd: 12 jarig op 17 juni geboren.

Wijk: het verjaagden dorp, niet echt wijk.

Karakter: Sarah is een gehoorzaam meisje, ze kan goed samenwerken.. Sarah zal altijd wel zeggen hoe ze zich voelt of het nou bang boos blij of verdrietig is, Sarah is open tegen mensen en haat mensen die liegen of bedriegen. Sarah beschermd haar vrienden, want ze is ook een beetje sterk. Sarah is een aardige en lieve meid, maar ze kan af en toe bot over komen. Sarah is behulpzaam en denkt alleen maar aan anderen, soms houd ze niet eens rekening met zichzelf. Sarah is niet geduldig en kan slecht tegen haar verlies. Ze neemt snel iemand in vertrouwen.

Waar hij/zij goed in is: Behulpzaamheid, gehoorzaamheid, samenwerking, sterk, denkt alleen aan anderen (dat is gewoon goed voor anderen)

Uiterlijk: Sarah heeft blond haar, tot op haar schouders. en ze heeft ijzige blauwe ogen, ze heeft een al borsten, maar nog niet zo grote , ze is dun en weegt 27 kilo. Ze draagt vaak shirtjes en broeken.ze heeft een licht gebruinde huidskleur, en haar lippen zijn perzik achtig (de kleur en de vorm) en grote ogen en een kleinere neus.

Geschiedenis: Ze hoorde eerst bij de wolven, maar is bedrogen door een paar beren, waardoor ze niet meer kon veranderen enzo. Ze zit al vanaf haar geboorten bij de wolven, haar ouders zijn dat ook, toen Sarah verjaagd werd, beleven haar ouders in haar oude wijk. Haar ouders waren ook gemeen tegen haar dus Sarah vind het niet erg.

Extra: Sarah heeft een pugg (mopshond) die Heaven heet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen