Foto bij 134.

Tom point of view
Weken lang heb ik niets van Audrey gehoord na de tour. Nadat mijn briefje weg was, die op de tafel lag, had ik verwacht dat Christina hem gepakt had om toch aan Audrey te geven. [1 bericht van Audrey] Ik opende het bericht en wist niet of ik er vrolijk van moest worden. De zin klonk zo kil en koud. [1 bericht aan Audrey] ‘Is het positief?’ Ik verzond het bericht en hoopte op een positief antwoord. ‘Tom? Kom je er aan, we gaan nu naar Christina!’ Ik stond op en liep naar Bill toe. ‘Kijk, ik heb een bericht van Audrey gekregen.’ Bill keek mij net zo kil aan als dat het bericht was. ‘Begin er niet aan, Tom.’

Audrey point of view
Aangekleed en al liep ik naar beneden om een sigaret te roken. Mijn lange lichte blonde haren vielen over mijn schouders heen. Mijn donkere make-up zal iedereen opvallen, zoals dat altijd is. Oog in oog, ik stond even stil. Ik liep gelijk door naar de achter tuin en stak mijn sigaret op. ‘Je haar is anders, wel mooi trouwens.’ Ik draaide mij om en zag Tom staan. Dat het hem opviel verbaasde mij. ‘Mag ik er bij zitten?’ Ik knikte. Ik was toch al bijna klaar met mijn sigaret. Kon ik snel wat eten pakken en weer naar boven.

‘Het spijt mij, van Conejita. Zullen we anders samen een nieuw huisdier uitzoeken voor jou?’ Ik keek weg. ‘Dan heb je tenminste iemand, als iedereen weg is..’ Ik zal even uitleggen wat er gebeurd is. Het was Tom zijn beurt om op haar te passen, maar hij had de deur openlaten staan. Ze is in het water gevallen en verdronken. Toen ik haar op wilde halen, hield hij haar vast in zijn armen. Geen emotie kon er vanaf. Ik was in shock.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen