Foto bij 136.

Tom point of view
Ik wist dat Alice in Wonderland één van de favoriete films van Audrey is. Ze kon deze film wel dromen, maar bleef hem kijken. Keer op keer. Na een half uur naar het beeldscherm gestaart te hebben voelde ik wat tegen mijn arm aan. Ze lag met haar ogen dicht tegen mij aan. Ik zette de film op pauze en legde het deken over haar heen. Voorzichtig liep ik naar beneden, zodat ze mij niet zou horen.

‘Wat doe je?’ Daar stond ze dan, haar ogen stonden op slapen. Ze wreef in haar ogen en keek mij vragend aan. ‘Ik dacht misschien heb je zin in chocolade taart als je wakker bent.’ Ze knikte. ‘Lief.’ Ze pakte haar pakje sigaretten en ging buiten zitten.

Audrey point of view
Buiten, terwijl hij een chocolade taart aan het bakken was. Waar had ik dat aan verdiend? Na tien minuten voor mij uit gestaard te hebben en van alles mezelf afgevraagd te hebben stak ik toch maar een sigaret op. Niet veel later kwam Tom met zijn taart aanzetten. Hij had er een wit konijn op getekend met suiker. ‘Ga je zo mee om te kijken voor een nieuw konijn?’ Ik knikte. ‘Heb je al een naam?’ Glimlachend keek ik hem aan. ‘Natuurlijk!’ Vragend keek hij mij aan. ‘Nog niet, je krijgt de naam nog wel te horen.

Tom point of view
Daar zat ik dan met Alice, op mijn schoot. Verlaten deed ze niet. ‘Tom, wie is dat?’ Bill kwam binnen stormen in het huis van Audrey. ‘Dit is Alice.’ Glimlachend kwam Audrey er aan lopen. ‘Alice is helemaal weg van Tom, ze is niet weg te slaan bij hem.’ Verbaasd werden we beide aangekeken.

Reageer (1)

  • Iskuane

    Alice in wonderland is helemaal top! ook mijn favoriet.

    Tom is lief voor haar...

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen