Shanty.

Er waren een paar dagen voorbij gegaan, ik lag op bed en had er een avondje werken opzitten. Nog steeds had ik niets gehoord van die jongen Niall. Hopelijk dat ik nog wat ging horen van hem. Ik opende me laptop en startte hem op. Op dat moment voelde ik mijn mobiel trillen. Snel ontgendelde ik mijn mobiel en keek naar een onbekend nummer. Zacht beet ik op mijn lip en een grijns veranderde op mijn lippen toen ik zijn foto zag, ja het was hem.. Niall.
Niall : Hee, was jij dat meisje van de starbucks?

Nou dat was toch wel logisch? Als je mijn nummer in tikte dat ik het was, aangezien dat ik het erop had geschreven. Zachtjes grinnikte ik.
Shanty : Hee. Ja dat was ik :) Shanty trouwens.
Mijn ogen gleden over het scherm en zag dat hij aan het typen was.
Niall : Mooie naam :)
Een glimlach verscheen er op mijn gezicht, moest ik nou vragen hoe het ging? Of.. zou dat raar klinken? Lastig zo praten, in het echt gaat het meestal makkelijker. Niet altijd natuurlijk.
Shanty : Dankjewell, alles goed?
Niall : Jazeker, en met jou?
Shanty : Ja ook, verveling op de zaterdag avond.

Ja het was saai zo in me eentje, ik had niet echt wat te doen, een paar vriendinnen waren weg en de anderen zouden wel bij hun vriendjes zijn.
Niall : Ook al? Haha.
Shanty : We kunnen wel wat gaan drinken? haha

Ik bedoelde de vraag denk ik meer als grap? Ik wist niet zo goed of ik het nou echt meende.
Niall : Ja zou kunnen, waar dan?
Zacht beet ik op me lip en glimlachte, geen idee wat een leuke zaak was om gezellig wat te drinken. Ik keek op de klok en zag dat het iets voor 8 was. Hij had blijkbaar ook geen plannen.
Shanty : Misschien bij de Sarvon?
Sarvon was een leuk zaakje, niet al te duur maar super kwaliteit je kon er ook lekkere hapjes halen, of lekker gebak of koek. Eigenlijk wel van alles, misschien was het net een paar minuten van mijn huis fietsen.
Niall : Is helemaal goed, is leuke zaak. negen uur daar?
Shanty : Is goed, tot straks!


Snel sprong ik op uit bed, ik moest natuurlijk wel wat beter uit zien als nu. Anders was ik gelijk een afknapper met mijn slobber kleren. Ik opende mijn kast en haalde er een mooi wit strak rokje uit en deed er een panty onder aan. Daarboven trok ik een mooie felblauwe blouse boven die ietsjes pofferig was dus niet een stugge strakke blouse. Een paar armbanden van zilver schoof ik over mijn polsen. Ik liep naar de douche en deed een klein beetje foundation op mijn gezicht. Een laagje mascara en een lichte blush en het was klaar. Mijn haar borstelde ik even snel en en deed er een beetje schuim in zodat het iets volume had. Goed keurend bekeek ik me in de spiegel. Ik liep weer terug naar mijn kamer en trok daar mijn sleehakken aan die zwart waren en pakte vlug me zwarte tasje. Daar stopte ik mijn luchtje in en portemonnee. Mijn ogen gleden weer naar de klok, het was half negen. Ik spoot nog even een ander luchtje op mijn kleren en in me haren. Daarna vervolgde ik me naar beneden. 'Mam, ik ga even naar Sarvon wat drinken met een vriendin!' riep ik en trok mijn jas aan. Ze kwam naar de gang lopen. 'Oh, ik dacht dat je thuis bleef?' begon ze nou serieus weer te zeuren? Ik haalde me schouders op. 'Ze had me gevraagd, en had wel even zin om wat te drinken' ik glimlachte. En gaf haar een kus op haar wang. 'Ik sms wel wanneer ik thuis kom, doeg' zei ik en sloot de deur achter me. Ik pakte mijn fiets en stapte er op, zo fietste ik naar ons kleine stadje. Richting Sarvon.
Richting Niall.

____

Tips?
Reacties? :)
x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen