Foto bij || 16

Luke Robert Hemmings


“Dyl!” Ik roep Dylan, de zoon van onze bodyguard. Hij was onze personal assistent, maar eigenlijk zagen we hem alle vier al meer als een goede vriend.
“Ja Luke?” Dylan kwam naar me toe gelopen en gooide ondertussen een flesje water naar me.
“Ga je na het concert mee uit?” vraagt Calum, voor ik het kan doen.
“He het was wel mijn idee!” Ik gooi een kussen naar Cal’s hoofd, waardoor iedereen in de lach schiet.
“Oh moet ik me gevleid voelen Lukeyboy? Ben je jaloers?” Lacht Dylan, waarna hij over mijn borst wrijft en mijn zijn ogen knippert net als een meisje.
“Haha, niet grappig. Ik wou het je gewoon juist vragen. Maar ga je nu mee of niet?” Lach ik terug.
“Euh, ja mag een vriendin van me ook mee? We zijn toevallig in de stad waar ik woon en ik had afgesproken met haar al na het concert.” Vraagt hij terug, terwijl hij ons twijfelend aan kijkt.
“Tuurlijk mag ze mee, jouw vrienden zijn de onze.” Zegt Ashton, waarna ik Dylan zie knikken en hij even zijn gsm neemt en toont als teken dat hij haar dan gaat bellen.

Terwijl ik en Ash naar onze stylisten lopen, wrijf Calum in het passeren in mijn haar.
“He!” Ik kijk hem gespeeld boos aan en wanneer hij in de lach schiet, doe ik dat ook.
“Zien jullie het een beetje zitten jongens?” Tiffany, een van ons vaste stylisten, kijkt ons glimlachend aan en beide beginnen we enthousiast te knikken.
“Natuurlijk wel. Het is zo fantastisch om voor een volle zaal te staan.” Zegt Ashton met een brede grijns.
“En natuurlijk weten we wel dat ze allemaal daar staan voor One Direction na ons, maar als je dan toch ziet dat er enkele posters voor ons zijn en dat ze mee zingen met onze teksten, dat geeft zo een goed gevoel.” Vul ik Ashton aan. Ik zie Ashton knikken ter bevestiging, dat hij er hetzelfde over denken.
“Oke zet jullie maar neer. Dat we die fans straks sexy boys kunnen geven.” Lacht ze, waarna ze me tegen mijn schouder naar de stoeltjes duwt.
“Zijn we zo dan niet sexy genoeg?” Zeg ik geschokt.
“Heb je je zelf al eens bekeken dan?” Lacht Tiffany terug, waarna zij ook door mijn en daarna door Ash zijn haar woelt.
“Kom nu zitten lieverds.” Lacht ze, waarna ik en Ashton beide gaan zitten. Direct komen de andere stylisten die iets aan het bespreken ook naar ons toe. Ik voel er twee bezig zijn in mijn haar en te overleggen wat ze moeten doen, af en toe kijken ze me eens aan in de spiegel, maar praten dan terug verder tegen elkaar. Als ik even op zij kijk naar Ash zie ik dat ze bij hem net hetzelfde doen en hij ook naar mij kijkt, waardoor we beide in de lach schieten.
“Jongens stil zitten.” Beide proberen we onze lach in te houden en kijken terug voor ons, waarna ik al snel een paar kwastjes in mijn gezicht voel.

“Wow het was weer fantastisch!” Ik vlieg de jongens om de hals, waarna Michael zich met een vies gezicht van hem afduwt.
“Kunnen we knuffelen nadat we gedoucht hebben?” Zegt hij, terwijl hij doet alsof hij moet overgeven.
Ik begin te lachen, maar loop dan toch de douches in en zet hem aan zodat het water al wat kan opwarmen.
Nadat we ons gedoucht hadden, gingen we samen nog naar One Direction kijken, waar Dylan ook stond. Je kan wel denken, waarom kijk je altijd nog naar One Direction? Weet je, we leerden gewoon veel van die vijf jongens door hun op dat podium te zien staan. We hadden zoveel aan hun te danken.
We stonden allemaal wat gezellig te kletsen en te genieten van het concert en de sfeer die er in de zaal hing als Dylan begon te glimlachen en naar zijn gsm keek.
“Is de vriendin aangekomen?” Lacht Michael, waarna hij op Dylan zijn schouder klopt, die begint te lachen.
“Ja, ik ga haar even halen. Dan kunnen jullie direct kennis maken en straks samen vertrekken.”


Ja wat denken jullie?^^

Reageer (3)

  • Hemmotionz

    AAAAAAAAAAHHHHHHH je. moet. verder.

    9 jaar geleden
  • ChocolateMuffin

    Ik wil nog!

    9 jaar geleden
  • Monks

    OMG JADEEEE GA SNEL VERDER PLS

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen