het laatste mensen :'(

Ik liep de veranda op en deed de deur open. ‘heey jongens!’ zei ik terwijl ik het clubhuis inliep. Aan alle kanten werd ik terug gegroet. ‘waar is Julie?’ vroeg ik toen ik haar niet kon ontdekken, terwijl haar vriendje Ron wel op de bank zat. ‘die is Sarah-Jane proberen te douchen. Hoe is het?’ zei Thomasso terwijl hij uit de keuken kwam met een schaal koekjes en probeerde zijn halflange haar uit zijn gezicht te vegen. Hij zette de schaal op tafel en deed zijn haar op een knotje, wat er grappig uitzag. ‘het gaat wel. Ik ben nog redelijk kwaad’ ik tilde mijn hand op om te laten zien dat hij nog steeds zachtjes trilden. ‘jongens kom even allemaal aan tafel zitten’ zei Sam. De jongens kwamen allemaal aan de grote tafel zitten. Vanuit de badkamer kwamen Julianna en Sarah-Jane aanlopen en Sarah-Jane keek vragend rond. Toen Embry van de wc afkwam en op een stoel ging zitten, klom Sarah-Jane meteen op zijn schoot en legde haar armen om zijn nek. Ik keek Thomasso vragend aan. ‘inprent’ mimede hij. ‘ooh.’ Mimede ik terug.
Sam begon zijn verhaal; ‘dit is nu al een paar keer gebeurt dat een van ons zijn controle verliest bij goede vrienden. Naast Collin vanavond, is ook Leah haar controle verloren deze week toen ze bij een vriendin logeerde.’
‘hmpf’ zei Leah terwijl ze haar armen over elkaar sloeg en een andere kant uitkeek.
Julianna hoestte maar toen ze haar hand weghaalde grijnsde ze breed. ‘met Leah heb ik het er al over gehad en met haar heb ik duidelijke afspraken gemaakt. Maar omdat jij, Collin, nog een van de jonkies bent, willen we jou zo min mogelijk in dit soort situaties terecht laten komen aangezien je het veranderen niet zo goed onder controle hebt als we verwachte en als je boos wordt en je vrienden zijn erbij, is de wolf uit de mouw. Daarom heb ik na overleg met Julianna, Thomasso en Seth besloten dat je het moet uitmaken met Lilly, voor haar eigen veiligheid en je Brady niet meer mag spreken tot hij zich bij de bende voegt.’
Er viel een ongemakkelijke stilte. Iedereen aan de tafel, keek schuldig naar de tafel. Langzaam begonnen de woorden tot mij door te dringen; ik moet het uitmaken met Lilly en ik mag Brady niet meer als mijn beste vriend zien. Eigenlijk helemaal niet meer als vriend. Voor hun eigen veiligheid. Had Seth deze orders ook gekregen?
‘soort van’ gaf Julianna antwoord in mijn hoofd. ‘het spijt me. Dit leek ons de beste keuze. Maar als…’
‘Julianna houd je kop!’ riep ik richting haar. Ik stond op, waarbij ik mijn stoel omgooide. ‘ik ben naar huis!’ ik beende de deur uit. In plaats van naar huis gaan leidde mijn benen mij naar het strand. Ik plofte op het plekje van Lilly en mij neer. Op de boomstronk achter mij stond iets wat ik er voor Lilly met mijn zakmes had ingekerfd; C+L, 4EVER. Ik had het gemaakt toen ik en Lilly net verkering hadden.

* ‘doe je ogen dicht Lilly, het is een verassing!’ lachte ik.
‘ja, maar Collin. Dadelijk loop ik ergens tegenaan! Ze lachte maar deed wel wat ik haar had gevraagd. Ik ging achter haar lopen en legde voor de zekerheid mijn handen over haar ogen. Zo leidde ik haar naar de verassing.
‘je mag je ogen opendoen’
Ze deed haar ogen op en glimlachte. ‘je hebt gelijkt Collin. Jij en ik forever.’ Ze kwam langzaam dichterbij en deed haar ogen dicht. Op deze plek zoenden we voor het eerst*


Er liep een traan over mijn wang en meerdere volgde. Ik verborg mijn gezicht in mijn handen en deed mijn best om niet nog harder te gaan huilen. Het mislukte, want het besef was er nu, en het deed pijn, heel erg pijn.

Lilly en ik zouden nooit meer samen zijn.

En toen storte mijn wereld in…

~The end~

Reageer (2)

  • EvaSalvatore

    hey hey, er komt nog een deel 2 he

    9 jaar geleden
  • Heronwhale

    the end? the end? meeeeen je dat! heb ik die twilight serie gelezen, snap ik eindelijk dit verhaal en dan stop je ermee???!!!!!!! aaaaaaaaaaaaargh hoe durf je!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen