Foto bij 6.

Omgggg, dit wil ik ook<3 Ik ben de laatste tijd echt helemaal weg van elven haar
23-12-2014

'Blijf laag,' waarschuwde Kili Ethir toen ze achter hem aanrende. Kili rende dan weer achter zijn grote broer aan, en Bilbo rende ertussen. Toen Fili halt hielt bij een andere boomstam verstopte het viertal zich erachter. Het licht was nu dichterbij, maar het krakkemikkige gelach wat ze nu ook konden horen vertelde hun meer dan het licht deed. De blikken van beide dwergen verhardde abrupt.
'Wat is het?' vroeg Bilbo nieuwsgierig.
'Trollen,' zei Kili vastberaden, hoewel het meer klonk alsof hij het uitspuugde.
Na een kort moment sprong Fili achter de boomstam vandaan en waagde het om dichterbij te komen. Zijn broer volgde hem meteen, maar struikelde over de boomstam, en viel languit op de grond.
Ethir kon wat gegniffel niet onderdrukken, en trok Bilbo toen ook mee.
'En nu kan ze wel opeens weer lachen,' mopperde Kili, waarna hij snel de stoet volgde, alhoewel Bilbo alweer terug rende om het eten te pakken, die Kili en Fili op de boomstam hadden laten staan.
Zuchtend wachtte het meisje op hem, en sleurde hem snel achter de twee jongens aan, tot ze een krakend geluid hoorde. Kili en Fili konden zich nog achter een andere boomstam verstoppen, maar daar konden Ethir en Bilbo niet meer heen. Daar hadden ze te weinig tijd voor. Bovendien was er een kans dat de trol tussen Ethir en Bilbo, en Kili en Fili liep.
Ethir bekeek snel haar omgeving, en zag toen een struik. De arme hobbit wist niet wat hem overkwam toen Ethir hem tussen de takken van de struiken verstopte. Zelf ging ze erachter zitten. Niet dat dat veel nut had, aangezien ze er ver bovenuit stak, maar hopelijk viel ze niet al teveel op.
Haar ogen waren gericht op de trol wie het lef had om haar paard en Dazy mee te nemen. Beide dieren spartelde flink tegen, maar de trol nam ze lachend mee. Het kon hem niks schelen wat die beesten deden, zolang ze maar in zijn mond zouden belanden.
Toen Keano zijn baasje in het zicht kreeg hinnikte hij hulpeloos. Tranen schoten in Ethirs ogen. Het deed haar pijn om degene waarvan ze op dit moment het meest hield zo hulpeloos te zien, ook al was het dan maar een paard.
Voor ze het wist was ze al opgestaan, en raakte de controle over haar lichaam kwijt. Ze rende zo hard ze kon zijn richting uit met een steen die ze had gevonden. Dat het een onbezonnen actie was had ze op dat moment niet eens door. Ze wilde dat beest z'n lelijke kop eraf rukken en daarna hem helemaal in kleine stukjes hakken.. met een steen.
Gelukkig lukte het Fili nog net om het meisje bij haar middel te grijpen en om haar naar hun schuilplaats te trekken. Ze keek slikkend naar de trol, maar die had hun gek genoeg niet gehoord. Kort verzette Ethir zich tegen Fili's greep, maar gaf het toen op en begon in te zien dat ze Keano niet kon helpen als ze niet helder na kon denken. Ze liet de steen vallen, en liet zich door Fili op de grond leggen, volgepompt met woedde. 'Adem in en uit,' zei Fili tegen haar.
'Serieus Fili?' siste ze terug. 'Ik zit niet te bevallen!' Beide dwergen gniffelde kort. 'Die trol was gewoon een lelijke aso! Zag je het niet? Die lelijke imbeciel nam Keano mee! als ik hem in mijn handen krijg is hij nog lang niet jarig, en Thorin ook niet. Door zijn verdomde koppigheid van hem zijn we hier, en sorry hoor dat ik erachteraan ging, maar ik kan Keano echt niet zo laten zitten, en ooh als hem iets overkomt zijn orks en wargs niets meer vergele-'
Zuchtend legde Fili zijn hand op haar mond. Langzaam kleurde ze rood, en haar woedde zette zich om in een lichte schaamte. Ze moest echt is van dat ratelen afkomen. Het was zo ongelofelijk beschamend, vooral als ze zich zo opwond. Ze zette zichzelf zo vreselijk voor gek, drong het langzaam tot haar door.
'We begrijpen het,' zei Fili tegen haar, en keek nog even om of de trol nog in zicht was. Dit bleek niet het geval te zijn, dus seinde hij Bilbo om te komen. De hobbit probeerde klungelig uit de struik te komen met beide kommen, maar uiteindelijk moest Ethir hem te hulp komen voordat ze weer allemaal bij elkaar waren.
'We moeten iets doen,' vermelde Bilbo resoluut. Instemmend knikte Kili.
'Ja, je moet iets doen.' De dwerg had niet eens door dat hij de gehele taak op Bilbo afschoof. 'Bergtrollen zijn langzaam en dom, en jij bent zo klein dat ze je niet zien.' Kili leek het wel een goed idee te vinden, maar de hobbit twijfelde er erg over, wat Kili ook bleek op te merken. 'Het is volkomen veilig. We komen vlak achter je aan,' beloofde hij hem en pakte toen een van de kommen.
'Krijg je problemen, doe dan twee keer de kerkuil na en een keer de sneeuwuil.' Fili pakte de andere kom van hem over en duwde het arme mannetje naar voren, om zich vervolgens weer te verstoppen, gedeeltelijk zodat Bilbo dan niet meer terug kon. De dwerg nam Ethir met zich mee.
Kili had een andere verstop plaats gevonden, waardoor Ethir en Fili nu met z'n tweeën stonden, rug tegen rug. Wauw, dacht Ethir. Gênant.
'Dit is wel een erg intiem moment, vind je niet,' grinnikte Fili voor de grap.
'Nou meid, zal ik je dan maar meteen op je bek pakken?' Nu was het stil. Triomfantelijk grijnsde ze. Ze durfde te wedden dat de dwerg van top tot teen knalrood was geworden. Iets nieuwsgierig draaide ze haar hoofd, en zag inderdaad een stel rode wangen. Blijkbaar waren dwergen wat preutser dan ze in de eerste instantie had gedacht.

Reageer (3)

  • Ringwraith

    Haha. Wat een vrijpostige elf xD.
    Heeft ze trouwens geen wapens? Ö.

    9 jaar geleden
  • Vega

    Arme Fili...
    Dat haar is mooi!

    9 jaar geleden
  • Glorfindel

    ooh! dat haar!
    hahaha! Ik kan mij zo zijn gezicht voorstellen!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen