Foto bij I knew it.

aangezien ik geen inspiratie heb, heb ik dit gedrocht er maar op gezet ;x dan zal ik nu verder werken aan het volgende deel dat gelukkig beter is (cat)
bedankt iedereen voor alle reacties ^^

Alice schudde twijfelend haar hoofd. ’Ik zit vast fout,’ zuchtte ze.
’Elke theorie is nu welkom. Vertel maar Alice,’ zei Carlisle. Ik knikte zachtjes en leunde om Ryan heen om Alice een bemoedigend kneepje in haar hand te geven. Ze glimlachte naar me en richtte zich toen tot Carlisle, die knikte. Ik kroop wat dichter tegen Jasper aan en keek hoopvol naar Alice die ongemakkelijk werd onder alle starende blikken.
’Dawn,’ begon ze aarzelend. ’Jij…’ Ze keek onzeker naar Ryan. ’Jij voelt wat Jasper voelt.’ Ik knikte bevestigend. ’En Jasper hoort wat jij denkt,’ vervolgde ze iets zekerder. ’Zonder dat jullie je gave ervoor hoeven te gebruiken.’
Naast me zag ik Ryan’s verbaasde gezicht, toch zweeg hij en luisterde hij verder naar Alice.
’Dat betekend toch dat ze een sterke band hebben,’ merkte Alice op. Ze keek iedereen vragend aan.
Ryan knikte bedachtzaam. ’Dawn kan elke gedachte die ze wilt overplaatsen op mensen en hen manipuleren.’ Hij keek even naar mij om te kijken of hij het juist had. Ik knikte haast onmerkbaar. ’En jij,’ hij keek naar Jasper. ’Kan je gevoelens overbrengen?’ vroeg hij.
’Gevoelens manipuleren,’ verbeterde Alice hem.
Het was alsof ik er in mijn hoofd een licht ging schijnen dat de donker verjoeg. ’Zei je net manipuleren?’ vroeg ik aan Alice.
Wat er daarna gebeurde ging allemaal snel. Ik schoot recht in mijn opwinding om de ontdekking die Alice net had gedaan. Jasper is, was en zal altijd mijn soulmate zijn. Zoals ik altijd zelf had gevoeld. En net toen ik dacht dat het allemaal niet beter kon, begonnen er allemaal zwarte vlekjes mijn zicht te belemmeren. Ik knipperde verwoed met mijn ogen, maar het haalde niets uit. Jasper stond in minder dan een halve seconde recht. Zijn bezorgde ogen boorden zich in de mijne, zijn lippen vormden woorden die ik niet kon horen. Er klonk enkel een geklop in mijn oren, dat me helemaal van alles afsloot.

Reageer (7)

  • Matix

    Verder!

    1 decennium geleden
  • CouchPotato

    O my god
    Gossiegossiemijne!!
    Ze moet niet een soort van dood gaan hoor
    Ze moet leven!!
    BE ALIVE!!
    Ik moet om de een of andere reden aan Frankenstein denken
    Nou als ze er zo uit komt te zien
    Kan ze misschien toch maar beter dood gaan
    Maar als dat niet zo is moet ze blijven leven :Y)
    En nu snel verder jij!!
    <33 Eline

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    Verder :D
    -x

    1 decennium geleden
  • jessiehoi

    sneel verder
    what's happenin' 0_o

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    _O_
    Super, snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen