Foto bij || 18

Jade Elizabeth Martin


“Hee liefje!” Ik sla mijn armen om de nek van mijn beste vriendin.
“Lou, laat me nooit meer een week alleen alsjeblieft?” Louise begint te lachen en knuffelt me dan toch terug.
Ze was net een weekje op reis geweest met Jack en is sinds gisterenavond terug.
“Kom, dan zetten we ons in de zetel en praten we gezellig bij?” Zegt ze, waarna ze me snel mee mijn living in trekt en zich op de zetel laat vallen.
“Hoe is het nog met Stephen?” Nieuwsgierig kijkt ze me aan, waardoor ik al snel in de lach schiet.
“We hebben nog niet officieel iets, maar hebben wel al gezoend.” Ik begin te blozen en kijk naar mijn handen, die op mijn benen liggen.
“Je hebt wat?!” Louise begint te fangirlen, waardoor ik ook terug in de lach schiet.
“Je hebt me wel gehoord, Lou.”
“Jadie heeft gekust, Jadie heeft gekust.” Nu deed ze alsof het mijn allereerste kus ooit was, wat natuurlijk niet waar was. Mijn eerste kus was ik 12 jaar en heb ik met ons buurjongetje gekust in zijn boomhut. Het was zo een typische eerste kinderkus, maar toch was het speciaal en onvergetelijk. Maar dat was de kus met Stephen ook.
“Ja Lou, ik heb gekust, maar nu een ander onderwerp.”
“Heb je Didi nog gezien?” Breed grijnzend denk ik terug aan gisteravond. Deze morgen had ik een lichte kater, maar ik herinner me alles nog van de super leuke avond.
“Ja gisteren, ik ben uitgeweest met hem en drie van de vier bandleden. De vierde was ziek.” Louise begint te glimlachen.
“En heb je iets van hun muziek gehoord? Zijn ze wat goed?” Ineens herinner ik me het moment waar Good Girls begon te spelen en ik niet eens wist, dat dat van hun was.
“Ja wacht, ik neem mijn laptop. Dan kan je ze ook eens horen.”

Ik haal mijn laptop en van als deze gestart is open ik YouTube. Snel tik ik ‘5 Seconds of Summer’ in en krijg al verschillende resultaten. Als eerste staat een liedje genaamd ‘Heartbreak Girl’ en snel tik ik deze aan.
Wanneer het liedje nog maar 8 seconden bezig is, duwt Louise het al snel op pauze.
“Nee dat kan niet.” Mompel ik.
“We hebben het gewoon verkeerd gezien? Hij leek er gewoon op?” Zegt Louise even verbaasd als mij terug.
“Maar hij noemt ook Luke.” Zeg ik, terwijl er tranen in mijn ogen komen.
“Laat ons gewoon verder kijken, dan weten we het zeker?” Ik knik en Louise start het liedje opnieuw.
Terwijl we verder het liedje bekijken lopen de tranen over mijn wangen en telkens ik Luke zijn gezicht en zeker zijn lachje zie, moet ik hard slikken.
Wanneer ik zijn gek loopje zie op 1 minuut en 13 seconden begin ik echt te snikken en slaat Louise haar arm om me heen. Wanneer ze het liedje wilt afzetten, duw ik snel haar hand weg. Ik wil meer zien, ik wil Luke zien. Waarom had ik zijn stem niet herkent gisteren? Waarom was hij juist ziek? Wist hij dat ik kwam en wou hij me niet zien? Alle vragen spookten door mijn hoofd en ik kon enkel negatief denken. Ik miste mijn beste vriend, nu dat ik hem zag en wist dat ik zo dicht bij hem was geweest, enkel nog meer.
Het enigste voordeel was dat ik nu zoveel van zijn prachtige stem kon genieten als ik wou, ik hoefde alleen vier woordjes in te drukken op YouTube..

Wanneer Louise 's avonds weg is, open ik terug mijn laptop. YouTube staat nog steeds open, op de zoekresultaten van 5SOS en ik begin alle filmpjes te kijken die er zijn van hun. Nadien maak ik me ook Twitter aan en begin alle vier de jongens te volgen en scroll daarna nog even door Luke zijn pagina. Wat zou het super zijn moest hij zien dat ik hem volg, maar waarschijnlijk volgen er hem dagelijks duizenden fans.

Sorry als jullie de komende weken niet veel hoofdstukjes gaan krijgen.. Maar ik zit in mijn eerste jaar Hoge School en begin in januari met mijn examens, dus heb ik nu blok..;(
Wat denken jullie ervan dat Jade nu weet dat het dé Luke Hemmings is?

Reageer (3)

  • Archenemy

    ):

    9 jaar geleden
  • Monks

    Aaaw Jade toch! Ik ben toch wel benieuwd naar Luke z'n reactie!

    9 jaar geleden
  • lukehlove

    Zoo zielig voor Jade ;(

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen