Foto bij Link en zijn paard Epona

Bente

Al snel waren alle monsters dood. "Dat ging snel met zijn..." Bente keek naar Christophe. "Vieren?"
Christophe knikte. "Juist, maar denk eraan dat je het wel eens in je eentje moet doen!" Zegt Pit. "Waarom? We zijn toch een team? Waarom zouden we uit elkaar gaan?" Vraagt Christophe. "Soms moet ik in Kid Icarus blijven, en jullie op avontuur.
Jullie eerste avontuur waarin ik niet mee mag is naar Kirby, maar we moeten eerst nog naar Link!" Zegt Pit. "Oh, heb je ook een avontuur waar wij twee moeten?" Zegt Bente kijkend naar Christophe. "Ja, Yoshi's Island." Zegt Pit. "Yes" fluisterde Bente op een toon dat Pit het niet kan horen maar Christophe wel. Die glimlachte.
"Wat gaan we nu doen?" Vraagt Christophe. "Nu gaan we naar Link" zegt Pit. "Yay!" Bente vloog de lucht in en flapperde boven Christophe en Pit. "Ik hou van vliegen!" Zegt ze enthousiast.
Christophe en Pit vlogen ook op en kwamen naast haar vliegen. "Wij volgen jou Pit" zegt Christophe.
Pit knikt en vliegt weg. Christophe en Bente zetten de achtervolging in. "Waarom zei je yes?" Fluistert Christophe tegen Bente. "Dat is toch spannend? Wij met zijn tweeën zonder Pit. Stel je voor dat iemand wat verkeerd doet en de ander het moet oplossen? Dat is zooo cool! En nog iets, het is nog eens gezellig ook!" Christophe glimlacht. "Dat is inderdaad cool ja! En.. Gezellig, haha" "Oh owh" Bente kijkt ernstig. "Pit? Mijn vleugels zijn moe!"
Pit stopt meteen en draait zich om. "We gaan meteen naar die wolk daar!" Roept Pit en hij wijst naar een wolk. "Je hoeft maar 10 seconden ofzo stil te staan, daarna kunnen ze wel weer, maar eerst goed voelen, mijn vleugels zijn namelijk iets beter, en die van Christophe ook." Zegt Pit.
"Hoezo zijn die van mij slechter?" Vraagt Bente die op de wolk landt. "Omdat Dark Pit en ik veel vliegen, je vleugels worden dan een soort van getraind en worden ze sterker, jou vleugels zijn net nieuw en dus nog jong, die zijn iets minder sterk." Antwoordt Pit. "Okay!" Zegt Bente
Bente wacht totdat haar vleugels niet meer moe zijn, daarna zegt ze dat het wel weer lukt en vliegen ze weer weg. "We gaan landen" zegt Pit en hij vliegt omlaag. Bente en Christophe volgen Pit en ze landen op groen gras. "Dit is Hyrule toch?" Zegt Christophe. "Ja! Dat is het zeker!" Zegt Pit. "Goed dat je dat wist" "yaay" zegt Christophe.
"Ik geloof dat ik Link zie, klopt het dat hij een groene muts heeft en een zwaard?" Vraagt Bente wijzend naar een jongen die met zijn rug naar hen toe staat. "Dat is hem ja. " zegt Pit. Naast Link stond een prachtig bruin paard met ontzettend mooie uitrusting. "Zo, die zorgt wel goed voor zijn horsie" lacht Bente
"HÉ LINKIE!" Roept Pit. "LEUK HÉ? DAT WE ER ZIJN!" Link draait zich verbaasd om. "Pit, Dark Pit en...?" Als hij zijn ogen op de lachende Bente zet breekt zijn zin af. "Hoe groot moet jouw Kid Icarus worden? Dadelijk komt die ook nog in dat gevecht, Lady Palutena is ook net nieuw!" "Dat is Bente, en dat is Dark Pit niet helemaal!" Zegt Pit.
"Oh ja, het is Pittoo! Hahaha!" Zegt Link. Alles draait en plots is Christophe weer een normale jongen, naast hem staat Dark Pit die boos naar Link kijkt. "Kun je ophouden me Pittoo te noemen?! Voordat ik je in elkaar ram? Alsjeblieft? Dankjewel!" Zegt hij boos tegen Link die nog perplex staat van de plotse komst van Dark Pit. "Uu-uuh? Wie is dát?" Vraagt hij stamelend. "Is dat zeker Dark Bente? Dark Pit en Bente! Hahaaha! Wat een giller! Snap je 'm?" Link ligt weer in een deuk terwijl Bente met haar ogen rolt. "Ik ben Christophe." Zegt Christophe. "Hé! Wat een tegenvaller!" Grinnikt Link. "Uit gegrapt?" Vraagt Dark Pit. "Ik kan niets meer bedenken Pitto... Dark Pit! Dus ik denk het wel."
"Mooi" sist Dark Pit. Alles draait weer en Christophe is weer een mix met Dark Pit. "Maar wat doen jullie hier?" Vraagt Link. "We moeten met jou dit gebied door en alle monsters doden, dan kunnen we weer verder, we zijn bezig Lady Palutena en Viridi te bevrijden." Zegt Pit.
"Van mij mogen zij lekker in hun kooitje blijven! Viridi heb ik nooit ontmoet, maar die Lady Palutena vind ik helemaal niets!"
"Dat is dan jouw mening" zegt Christophe voordat Pit ook maar iets kon zeggen. Want Christophe had al in zijn gezichtsuitdrukking gezien dat Pits reactie niet echt aardig was!
"Nou, laten we dan maar eens gaan hé?" Zegt Link die al op zijn paard gaat zitten en hem aanspoort tot rengalop. "Ho eens even, jouw paardje is iets sneller dan onze vleugels en Bente's vleugels zijn nog te jong voor super snel gaan en lange afstanden tegelijk, dus jouw paardje gaat maar eens rustig galopperen in plaats van die rengalop!" Zegt Pit terwijl Bente naar haar voeten kijkt uit schaamte dat ze rekening met haar moeten houden. Christophe kijkt meelevend naar haar. "Okay, okay, rustig maar, die reactie over Palutena beviel je niet echt hé?" Pit kijkt hem woedend aan. "Laten we dan maar gaan, ik zal mijn best doen om de rengalop te halen, maar dan moeten we denk ik iets vaker stoppen." Pit knikt. "Maar we kunnen beter dat paard gewoon laten galopperen, dan raakt niemand geïrriteerd." Bij het woord geïrriteerd draaide Pit zijn hoofd naar Link die schaapachtig stond te lachen.
"Dat klopt Pit" zegt Bente die de lucht in sprong. Christophe sprong ook en lucht in en Link liet het paard normaal galopperen. Niemand zei wat tegen elkaar totdat Bente wees naar een grijs monster met een hakbijlachtige zwaard. "Wat is dat?"
"Een Bokoblin, domme beesten, zijn zo dood." Antwoordt Link. "Schiet maar eens 3 keer op hem, dan is hij al dood."
Bente schiet een pijl, maar de tweede pijl komt van Christophe. "Haha!" Lacht Bente. "Sneaky Christophe!"
Bente schoot de derde pijl af en het beest viel dood neer. "Je had gelijk Link!" Het stikte na een tijdje van de Bokoblins, er waren groene, rode blauwe en grijze. Link stapte af van zijn paard en Pit, Christophe en Bente landen op de grond. "Tijd voor een gevecht!"
Pit haalde zijn boog uit elkaar en sloeg er Bokoblins dood mee. Bente trapte, schopte en sloeg met haar boog in het rond. Christophe had een slimme tactiek en vocht erg goed, dat was mooi om te zien.
Link sneed met zijn zwaard de Bokoblins aan stukken en gebruikte een mini tornado die ongeveer even groot was als Pit. Met zijn mini tornado's heeft hij ooit geprobeerd Pit te vermoorden maar Lady Palutena redde Pit daarvan. Dat is de reden waarom Pit een ongelofelijke hekel aan Link heeft en Link aan Palutena.
Er waren niet zo veel Bokoblins als de slechteriken van Bente's training, dus waren ze snel allemaal dood.
"Dat was makkelijk." Zei Christophe. Bente, Pit en Link knikte. Link stapte al weer op zijn paard. "Is het niet beter als Bente achterop mijn paard Epona gaat zitten? Stel nou je nou eens voor, er springt een enorme en bloeddorstige wolf uit de bosjes, dan kunnen we Bente toch niet achterlaten omdat wij moeten vluchten en zij dat niet goed kan?"
"Hij heeft een punt" zegt Bente.
"Je mag daar niet zitten bij een paard!" Zegt Pit. "Ach, dat vindt mijn lieve Epona heus niet erg! Toch?" Het paard Epona schudde vrolijk zijn hoofd op en neer, het was leuk om te zien dat het paard Link begreep.
Bente vloog naar het paard toe en ging zitten. "Je kan je beter aan mij vasthouden, je hebt namelijk geen zadel en met grote snelheid val je er dan af!" Zegt Link. "Okay" Bente houdt Link's schouders vast en Link spoort het paard nu wel aan tot rengalop. Epona ging ontzettend snel. "Kijk!" Riep Christophe "een soort van spin!"
"Dat is een Tekites, nooit met zijn velen, maar best lastig te verslaan." Zegt Link. Pit schiet een pijl af en raakt hem, de Tekites wordt agressief en komt op hun af. Bente en Christophe schieten ook wat pijlen af, ze moesten het beest wel 7 keer raken voordat het dood was.
Link spoort het paard weer aan tot rengalop en zijn paard maakt vrolijke galop sprongen. Bente klemt zich vast aan Link want anders valt ze van zijn paard af. Christophe moet er wel om lachen want het zag er best grappig uit hoe Bente door elkaar geschut werd.

Reageer (1)

  • Moonwarrior7

    Haha leuk stukje!
    Snel verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen