de Volgende dag op school:

Rida:

ik liep naar mijn lokaal. Daar aangekomen liep ik naar binnen. Iedereen keek me aan. Ja, ik was flink telaat, en ik keek de docent niet eens aan. 
Ik liep en ging bij een leeg tafeltje zitten. Deed mijn jas uit en gooide mijn tas op de grond. De docent was aan het praten maar toen ik naar binnen liep was hij stil. Ik had mijn Nike petje ver over mijn ogen heen getrokken. 

Docent: en waar kom jij vandaan jongeman?
Ik: Ga jij nou maar verder met je les.
Docent: ik bepaal zelf wat ik doe en mij spreek je nog steeds aan met u !
Ik: ik bepaal zelf wat ik doe en of zeg.
Docent: gaan we nu slim doen?
Ik: ja daarom kom ik hier naar toe toch?
Docent: Jongeman nog 1 zo'n commetaar en je mag verdwijnen.
Ik: wat commentaar wat? Je denkt echt dat je het hebt gemaakt als docent heah?
Ewa ik zal je even wat duidelijk maken, mijn pa is ook van Marokkaanse afkomst, en hij heeft eigen bedrijf. En hij heeft niet eens hier gestudeerd maar in Marokko. Volgens jullie is het daar toch slechte studie. Marokkanen dit Marokkanen dat? Ewa hij verdiend het 3 dubbele van jou en hij betaalt denk ik ook je salaris zelfs. Dus ik weet niet tegen wie je het denkt te hebben maar is goed. Ik verdwijn zelf wel.
Docent: Ga nu maar godverdomme naar de directeur. Als je dat niet doet dan zorg ik er persoonlijk voor dat je geschorst wordt!
Ik: gaat u nu ook schelden en bedreigen het gaat goed met u he ?

Ondertussen zaten alle leerlingen van de klas geamuseerd toe te kijken. 
Normaal gesproken ga ik nooit in op praatjes. Alleen wanneer ik mijn dag niet heb dan moet je uit mijn buurt blijven. Zoals nu.
Toen zei Pinar : Die zat.. !
Een momentje later rende een gestalte voor me weg naar buiten. 
Ik zei de docent gedag (hihi expres even zoen doen) en ik liep snel weg. Achter de gestalte aan. Hmm het is een zij want ze rent de meiden toilet in.
Ik had schijt en klopte even aan en liep naar binnen, je weet wel zodat ze niet schrikt. Maar uiteindelijk was ik degene die schrok want het was: 

Denise:

mijn wekker ging af. Ik stond moeilijk op en ging naar de badkamer. Ik friste me zelf wat op.. Even later open ik mijn klerenkast om te kijken wat ik vandaag ga aantrekken. Ik keek eventjes rond en zie dan daar mijn Amani broek hangen. Ik pak hem en trek een blauw hempje aan. Ik liep naar de keuken maakte wat te eten en pakte me tas en trok mijn schoenen aan. Ik liep naar de bushalte. 
Op school aangekomen ging ik naar mijn kluisje. Ik keek even om me heen en negeerde iedereen. Ik liep naar boven naar mijn klaslokaal. Ik kwam langs de meisjes wc en ik hoorde mijn naam vallen. 
Die stem komt me zo bekend voor maar het schiet me niet te binnen,

Stem: ja die Denise Pff, zij is echt erg echt een bitch. Ze denkt dat ze wat is en en ze weet ik vind hem leuk en dan gaat ze hem in nemen
Andere stem: Echt omg wat een bitch!
Stem: jaa Pfff

ik had genoeg gehoord ik ging naar mijn lokaal. Even later ging de bel. De meester kwam aanlopen en groette mij vriendelijk. En ik groette even vriendelijk terug. Ik liep naar binnen en nam plaats achterin. 
Ondertussen stroomde de klas vol. Pinar ging 2 plekken voor me zitten? En zo kwam ik alleen te zitten. 
Even later ging de deur met een zwaai open. Rida kwam binnen gelopen. 
Aan zijn houding te zien heeft hij zijn dag niet.
Hij liep gewoon naar binnen gooide zijn tas en trok zijn jas uit. Zijn pet liet hij op.
De docent ging een discussie met hem aan. Haha Rida disste hem helemaal uit.
Toen hoorde ik dezelfde stem als die van in de wc. Ik keek op en zag dat het Pinar's stem is!! Omg, wat een schijnheilige slet!
Ik kreeg tranen in mijn ogen. Ik ben gewoon genaaid! Ik kon het niet meer aan en rende langs Rida weg. Ik rende naar de dames toilet. Daar aangekomen klopte iemand aan. Ik veegde snel mijn tranen weg en stond op . Toen ik me omdraaide zag ik daar:

Reageer (1)

  • Girlicious

    Ehm Pinar..
    De enige die hier een schijnheilige slet is ben je toch echt zelf hoor
    Denk je dat Rida op welke manier dan ook op je zal vallen?
    Als je iedereen afkraakt die met hem omgaat?
    Qua meiden? Ookal is het maar vriendschappelijk?
    Damn zielig ben je hoor Pinar.
    Maar niet heus
    En go Rida!
    Ik ga verder lezen :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen