Denise: na..Nathalie....?
Ik: jaaah?
Denise: hoezo gebeurt ons dit? eerst ligt mama in t ziekenhuis en overlijden mama en zelfs papa nog aan een hart aanval.. en nu zijn we de belangrijkste personen kwijt.. hoe moet dit veder zo?
Ik: ik weet t zelf ook niet schat, t enigste wat kan is afwachten wat de toekomt ons gaat brengen..
Denise: .. jaa, maar Nathalie hoe moet dit veder met jou? Je was me clowntje! was er iets met mij, dan vrolijkte je me op! Ik wil t zelfde bij jou doen nu..
Ik: in me hart zit een zwart gat het moet helen en dat kost tijd nooit zou het t zelfde worden als eerst...
Denise: ik weet ik weet. maar weet dat je altijd bij mij kan komen, onze band was zo hecht we deden alles samen ik wil die band terug schat k mis de oude jij..

Na de laatste worden 'ik mis de oude jij' brak ik t enigste wat ik nog deed was verdrinken in me eigen tranen. Ik was mezelf helemaal kwijt!

Denise: sorry.. k wou je nii laten huilen
Ik: flikker toch op man je voelt gotverdomme nii eens hoe ik me voel! Ik ga verrot hier Denise! Ga, ga weg uit me kamer!
Denise: wat denk je nou? dat jij hier de zielig ben! Wat denk je nou wij maken gotverdomme t zelfde mee als jou! Als je zo door gaat hou je niemand meer over! Vind jezelf nou eens terug! Maar is goed ik ga wel als je dat zo graag wilt!

Met een klap ging de deur dicht, ik schok van mezelf maar t ergste vond ik nog de worden van Denise..

Denise:

Na mijn laatste worden gooide ik de deur met een harde klap dicht, ik deed snel me jas en schoenen aan. Ik rende zo hard als k kon! Niet wetend waarheen langzaam werd k moe, snel keek ik om me heen aan me rechterzijde zag ik een parkje. Langzaam liep ik die kant op hmm niemand eindelijk rust! Ik nam plaats op een bankje sloot me ogen en dacht aan al die shit in me leven..

Rida:

Moeder: RIDAAAAAAAA!
ik: jaa mam wat s er?
Moeder: wil je bikkel even uitlaten in t parkje hier veder op?
ik: moet het?
Moeder: als je geen klappen wilt zal ik het maar snel doen!
Ik: pff jezus.. ja johh k ga wel

Ik pakte de hondenriem van de kapstok en deed de hond vast. Langzaam liep ik naar het parkje ik zag dat er nog iemand was, langzaam kwam ik dichterbij ik herkende dat meisje ergens van? Ik ging naast der zitten en keek nog eens goed. Toen wist ik het t was Denise. Ehmm Denise? Van schrik keek t meisje op, ze keek me vragen aan. Toen ze me herkende kwamen der tranen uit der ogen en ze pakte me beet. eerlijk gezecht had ik deze nooit verwacht maar dit was me kans en knuffelde der stevig terug.

Ik: heyy schatje, waarom huil je? Wat s er gebeurt?

Kut kut kut ik ben zo dom eyy waarom nou weer schatje ajoo wtf man ik ben zo dom! Ik werd gestoord in deze gedachten door een zacht stemmetje.

Denise: me.. me.. ouders..
Ik: je kan alles bij me kwijt ik steun je overal mee wat het ook is! Nooit zou ik jou in de steek laten.

Er verscheen een klein glimlachje op der gezicht en langzaam werd ze rood

Denise: dankjewel, ik zou dit nooit vergeten Rida je bent echt te gek. Maar me... Me ouders zijn..
Ik: Dit meen je niet?!!
Denise: jaa.. ze zijn overleden..
Ik: gecondoleerd
Denise: dankje maar echt alles gaat fout mijn leven is een hel! Ruzie met me zus ik deed vroeger alles met der! Alles en echt alles wist ze van me. En nu.. nu is alles verprutst me leven is een hel Rida een hel!!
ik: ik weet hoe t is om iemand kwijt te raken waar je van houd jij hebt t dubbelen pech met alle bij je ouders .. ik ga je met dik en dun helpen k wil je steunen Denise dat s het enigste wat ik nog voor je kan doen.
Denise: jij bent t enigste geluk in me leven nog! Ik wil je bedanken en laten zien hoeveel k wel niet van je houd! Maar hoe?
Ik: je moet iets geven wat recht uit je hart komt, maar k hoef niks ik...
Denise: jaa?
Ik: ehh.. ik wil alleen jou :$ ik vind je leuk Denise
Denise: dan weet ik het perfecte cadeau voor je Rida
Ik: wat dan?

Ik heb het gewoon verteld ik vertelde der dat k der leuk vind! En weetje wat k krijg een focking zoen me dag kan echt niet meer stuk !!! Ik wil het iedereen vertellen! Iedereen mag het weten ik hou van haar!

Reageer (2)

  • ImagineQueen

    Het is echt een hele leuke verhaallijn, vind ik (:.

    9 jaar geleden
  • Girlicious

    Omg ik heb echt zo'n medelijden met haar...
    Met iedereen eigenlijk
    Heus word Rida bedreigd met mishandelen??!
    Gelukkig heeft hij de hond uitgelaten, anders had hij nooit met Denise gezoend.
    Dus ze zijn nu officieel een setje?!
    Zo cutee!!
    En Rida mag haar best 'schatje' noemen. Het hoeft niet gelijk flirterig over te komen. Ik noem mijn bff ook zo vaak schatje. En bedoel er verder niks mee :)
    Dit stukje was zowel zielig als schattig
    En dat Nathalie tijd nodig heeft snapt iedereen maar Denise gaat hier ook aan onderdoor. Ze moeten elkaar steunen in deze tijd!

    Kudoo!
    Snel verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen