Foto bij Hoofdstuk 10 ~ O1

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Sleepsong

    Oh dankjewel! :O :O Dat is super lief! Jij en jouw verhaal betekenen echt veel voor mij! ^^
    Dit hoofdstukjes doet mij een beetje aan mijn verhaal denken. En ik blijf erbij dat eeuwig verdriet bij sommige artiesten vind ik om de één of andere manier mooi. Of eerder fascinerend. Gek om te zeggen maar wel waar!
    Maar poor poor Charlie! Die krijgt van mij een cupcake (niet dat dat gaat helpen maar het is het gebaar dat telt ^^) Weer heel mooi verwoord, Nina!
    Snel Verder! Ben heel benieuwd wat ze nu gaan doen. Want de keuzes die nu volgen zijn volgens mij allesbehalve eenvoudig....

    9 jaar geleden
  • weirdsister

    Ik heb echt medelijden met Charlie, ik kan me wel in hem inleven. (Niet dat ik hetzelfde probleem heb ofzo) maar gewoon, hij heeft blije momenten en verschrikkelijk troosteloze momenten. En hij is zo echt. Alsof hij elk moment voor mijn deur zou kunnen staan. Misschien sta ik nu onzin uit te kramen, maar dat kan ook komen omdat ik verschrikkelijk moe ben

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    1)Happy New Year
    2)Ik heb geen idee wie Kris Van Steenberge i. (Of belangrijker welke boeken hij heeft geschreven)
    3)Gefeliciteerd Sleepsong
    4)Ik heb gestemd! Jij verdient ook cupcake

    9 jaar geleden
  • Amica

    Ik had al gestemd, verdien ik nu geen 2 cupcakes ;)
    Jij ook een gelukkig nieuwjaar!
    Ik vind dit een ingewikkeld verhaal omdat er voor alles zo heel verschillende verklaringen kunnen zijn, maar dat maakt je verhaal dan weer net zo mooi en origineel. Het is een mysterieus verhaal en dat vind ik wel leuk. Ik ben blij dat je me eraan hebt herinnerd dat ik nog een bladwijzer op dit verhaal had, want anders had ik waarschijnlijk nog altijd niet verdergelezen :X ik weet niet if je het al doorhad, maar DIT IS EEN SUPER VERHAAL!
    Snel verder xx

    9 jaar geleden
  • Kattris

    OI OI OI, DRUGS ZIJN NIET DE ANTWOORDEN.
    DRUGS IS NOOIT HET ANTWOORD.
    HET ANTWOORD IS EEN GOED BOEK EN EEN KOPJE THEE. GODDAMNIT CHARLIE NEEEEEEE.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen