Foto bij 19.

Denise^

Denise:

Eerst dacht ik dat niks mee zat in me leven alsof er een vloek heerste op ons, alles ging fout! Maar met de liefde van Rida en t sterke vertrouwen dat alles goed zou komen ben k meer van hem gaan houden. Toen huilend op het bankje en hij vertelde dat ie zielsveel van me hield, kon ik niks anders dan hem zoenen ik hou echt van Rida ik wil gelukkig met hem worden! Hij is mijn waren ik voel het.

Rida:

De eerste dag toen ik Denise tegen kwam had ik al een oogje voor der. Ze was anders, anders dan andere ze was speciaal voor me! Ik wilde der beschermen voor de mensen om haar heen ze speelde met der t was allemaal fake die Pinar ooit zou ik haar pakken niet normaal wat zij flikt bij haar. Me liefde voor der is groot, ik weet het zeker, dit word de moeder van onze kinderen. ze is perfect voor haar vang ik een zelf nog een bom! Nooit gedacht dat iemand mij hart nog kan stelen. Elk jaar dacht ik 'elk meisje is het zelfde als dat wijf! Ze willen alleen maar je geld en populair worden maar zij, zij s ander! Iedereen mag weten dat we samen zijn nu! ILOVEHER

Fatima(vriendin van Pinar):

Eyey Pinar deze moetje echt horen niet normaal! Die hoer van een Denise heaa! Ze heeft met Rida nu! Wollah wat een streek van haar.. NEEEEE! hoe weet je dit? Wat een hoer ajoo ik hield van Rida en wat doet zij ze pakt m gewoon van me af ik pik dit niet haar leventje word een hel gek! Nog erger als nu, niemand zal nog bij der blijven iedereen gaat der haten (duivel)

Reageer (1)

  • Girlicious

    Pfhahahahaha omg Fatima... chickk
    Jij bent zo grappig eehh
    Haar leven is al een hel dus wat ga je die nog erger maken?!
    En alsof Rida jou ziet zitten... (cat)
    Die heeft alleen interesse en oog voor Denise
    Hij weet al dat Denise de moeder van zijn kinderen word
    Dus dat word allemaal verpilde tijd en moeite Fatima
    Begin jij maar lekker een lesbische relatie met Pinar. Jullie passen perfect bij elkaar.
    Ik haat, nee ik verafschuw zulke types
    Ugh...

    Kudoo!!
    Snel verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen