Foto bij proloog

Het zonlicht weerkaatste op de witte jurk van Jea-Hwa. Ze haalde haar rechterhand trillend door haar zwarte haren. De man die voor haar stond greep haar handen en streelde ze geruststellend. “Het komt goed, lieverd.”, fluisterde hij in haar oor. Een traan rolde over de wang van Jea-Hwa. “Wees voorzichtig!” zei ze hakkelend. De man legde zijn handen op de bolle buik van Jea-Hwa “Ik ben terug voordat je het weet.” vertelde hij haar en hij kuste haar voorhoofd.
“Alle soldaten verzamelen bij de grote poort!” klonk er door een blikkerige luidspreker. “Ik moet gaan.” zei de man. Hij maakte aanstalten om weg te lopen maar Jea-Hwa trok hem terug en zoende hem op zijn lippen. “Ik hou van je, Chung-Hee.” prevelde ze. “Ik ook van jou, Jea-Hwa” antwoordde hij. Met grote stappen liep hij weg. De hand van Jea-Hwa schoot omhoog en ze zwaaide naar hem, net zolang totdat hij om de hoek verdween, om nooit meer terug te komen.

Reageer (5)

  • Histoire

    Ik heb een bladwijzer genomen, lijkt interessant. Ik lees als ik tijd heb! (:

    9 jaar geleden
  • Coalesce

    Dit is nu al zo goed!!~

    9 jaar geleden
  • Bardugo

    Schitterend.

    9 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Wauw ind mooi!

    9 jaar geleden
  • Duendes

    Wauww mooi geschreven!
    Ik plaats eerst een bladwijzer om te kijken hoe dit verhaal zich ontwikkeld maar wie weet verandert het nog in een abo ;)

    Kudo krijg je sws :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen