Foto bij Minas Morgul, de stad van magie

Een reis naar MinasMorgul,

Dit is echt een reis voor de ware avonturier en voor wie gek zijn op rust en stilte.
Voor een paar dagen heb ik een tijdje gelogeerd in de burcht van Minas Morgul.
De reis was vermoeiend, maar toen ik eindelijk toch aankwam bij het kasteel was de reis het zekerwaard.
Bij aankomst werd ik verwelkomt door negen in zwart geklede dienaren, die me een rondleiding gaven door het kasteel en daarna ontmoete ik de gast heer zelf. Een grote man met zilver haar en grijze ogen.
Minas Morgul is een grote stad dat helaas niet veel lagen heeft maar de toren in de center van de stad is prachtig, als je boven staat kan je van een afstand Minas Tirith zien liggen.
naast Minas Morgul bevind zich een grot die de toegang verschaft aan een groot land met een geweldig mooie vulkaan. Jammer genoeg was het slecht weer die dag en kon ik dat niet zien. Maar je kan dus de vulkaan bekijken.
Een dag lopen van Minas Morgul vind je de bossen van Ithilliën, waar je heerlijk met je voeten tussen het gras kan lopen of kan gaan vissen. de lokale paardenhouder in de stad huurt al een paard voor 50 silver stukken.

Om bij Minas Morgul te komen zul je via Gondor moeten reizen, huur een paard die je naar Ostgiliath zal brengen en van daar uit reis je in één keer door naar Minas Morgul, je bent wel een hele dag en avond kwijt en het kost zo'n 10 Goud stukken om van Minas Tirth naar Minas Morgul te reizen. Het verblijf is 30 Goudstukken per nacht en daar heb je dan ontbijt, middag eten en diner bij.

Waarom Minas Morgul de beste plek in Midden aarde is, is dat als je rust zoekt en ver weg wilt zijn van de beschaving je hier gemakkelijk je rust kan vinden.





Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen