deel 8 alweer ................... dit zijn wel 20 karakters veel maakplezier

je loopt de slaapkamer van je moeder in en ziet dat er iemand naast haar ligt. je loopt dichterbij en kijkt naar de persoon die slaapt je ziet dat het de burman is. je word boos en schrijft een briefje

Liefe mama,

Ik ben naar Bill ben daar denk de hele vakantie

dag
Maisa!!!!


en je gaat douchen en loopt naar buiten. buiten gekomen ga je om de hoek staan en bel je Bill op die opneemt. je vraagt of hij plannen en heeft en womder boven wonder heeft hij niets te doen in zijn vakantie. je vtaagt of je bij hem mag komen slapen en hij vind het goed. je vraagt of hij je wilt ophalen en hij komt naar je toe.


Maisa: Zeg bill.
Bill: Ja
Maisa: mag ik mijn fiets terug?
Bill: Ja hoor.
Maisa: Weet je wat geef maar na de vakantie, en je rent de auto in vol zenuwen.
Bill: Wat is er.
Maisa: Stap in.
Bill; oke is goed *stapt in*

[jij bent bill]
Je snapte niet waarom ze zo graag met jou haar vakantie wilde spenderen. Je hoopte dat ze aardig was natuurlijk. Je chauffeur reedt weer verder naar Duitsland onderweg zag je dat ze zenuwachtig naar buiten keek. Je legde je arm om haar heen en ze leek een stuk minder zenuwachtig. Je keek naar haar haar hoe mooi ze was zo in haar joggings pakje. Je vroeg of ze vaker zo over straat ging ze keek je lachend aan en zei nee. Je vroeg waarom zo gehaast weg moesten gaan. ze keek je aan en zei ik wil het daar nu niet over hebben. Je zei dat het goed was en dat je als we thuis waren lekker wafels gingen eten. Ze keek je lief aan en knikte heel schattig. Je kuste haar op haar wang en ze moest blozen. Thuis gekomen laat je haar het huis zien. Je verteld dat Tom, Siemone, Gordon, Scotty en Kasimir naar de dierenarts zijn maar dat jij niet mee wilde gaan omdat het ver van huis is en je geen zin in dat hat. Onlangs je naar Nederland bent gereden. (xD)je schenkt wat te drinken in en gaat naast Maisa zitten die naar beneden kijkt.

[jij bent maisa]
Bill:*slaat een arm om haar heen*: Hey wat is er
Maisa: *:'(* Mijn moeder die heeft wat met mijn buurman.
Bill: En dat is erg omdat?
Maisa: Ze zat een paar dagen gelden nog zo heerlijk met mij te lachen over hem die zijn been een keer had gebroken, toen hij gister in de douche stond zei ze dat ze niets hadden, nou ik lig toch ook niet met 'jan en alleman' in bed.
Bill: Daar heb je denk ik gelijk in.
Maisa: *kust hem op zijn wang* sorry
Bill: maakt niet uit
Maisa: Ik denk dat ik vanavond weer naar huis ga Bill.
Bill: Waarom?
Maisa: Ik voel me schuldig.
Bill: Ik breng je wel.
Maisa: Dankje.
Bill*kust je op je wang en gaat naar je mond*
Maisa: :$:$:$:$:$:$ Bill!
Bill: Sorry het spijt me ik wilde je een kusje geven alleen je begweegt met je hoofd.
Maisa: ik vind het niet erg.*zoent bill op zijn mond*

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen