Foto bij O46 • Let me go...

Die zelfde avond besloot Draco om naar de kamer van Hoge Nood te gaan en mij mee te nemen.
'Heb je al enige vooruitgang kunnen boeken?' vroeg ik de blonde jongen zacht toen wij door de verschenen deur van de kamer van Hoge Nood waren gestapt.
'Niet echt, nee.' bekende hij. Ik voelde iets van een spanning en ik wist direct dat ik niet verder moest vragen. Dat zou hem alleen maar een rot humeur geven, iets wat ik nu graag niet wilde, aangezien hij nu eindelijk weer een keer zo lief was.
Hij pakte onder het lopen mijn hand vast en ik voelde direct hoe een vloed van warmte mij overspoelde. 'Maar wij zijn hier niet naar toe gekomen voor de verdwijnkast.'
Ik keek hem verward aan. 'Oh nee?' Een zenuwachtig gevoel bekroop mij direct, gevolgd door lichte paniek. Ik was helemaal alleen met Draco in een kamer waar niemand ons ooit zou kunnen vinden. Wat was hij van plan? Was al dat liefdadigheids- gedoe van eerder toch weer een truc geweest om mij hierheen te kunnen krijgen?
Bij die gedachten trok ik direct mijn hand uit de zijne en stapte ik angstig bij hem vandaan. 'W-wat ben je v-van plan?' stotterde ik bang terwijl ik moeite deed niet over een stapel boeken te vallen die achter mij stond. 'Ik heb niks misdaan. Ik heb alles gedaan wat jij wilde.'
Draco keek mij voor enkele seconden verbijsterd aan. Ik zag hoe zijn storm grijze ogen van verbaasd naar gekweld veranderden en iets van pijn schoot door zijn ogen. Toen ik zijn emoties toe liet kon ik die pijn ook daadwerkelijk door zijn aderen voelen stromen.
'Audrey, wees alsjeblieft niet bang voor mij.' fluisterde hij zacht, zijn stem gebroken zoals ik hem in een lange tijd niet meer had gehoord. 'Ik wil je heus geen pijn doen.'
'Dan waarom heb je het gedaan? Waarom heb je mij verraden? Waarom heb je mij pijn gedaan, Draco?' Mijn stem brak halverwege de zin en tranen welde op in mijn ogen.
Hij opende zijn mond om iets te zeggen, maar bedacht zich en sloot hem weer. Ik kon zien dat er iets was dat hij mij graag wilde vertellen, maar iets weerhield hem daarvan. Ik waagde een hopeloze poging om zijn gedachten te kunnen lezen, maar de poging was tevergeefs.
'Audrey, alsjeblieft, vertrouw mij gewoon.' fluisterde hij zacht waarnaar hij zijn armen om mij heen sloeg en mij dicht tegen zich aan trok. Een snik verliet mijn mond terwijl ik zoals gewoonlijk aan hem toe gaf.
Ik nestelde mij dicht tegen hem aan terwijl ik mijn armen stevig om zijn vertrouwde lichaam sloeg. 'Dat heb ik al eens eerder gedaan, Draco. Jij hebt die vertrouwen toen zelf geschaad.'
'Ik weet het.' mompelde hij zacht. 'En dat spijt mij zeer, echt waar.' Hij drukte een kus in mijn haren en streek vervolgens met zijn vingers over mijn nek. Zijn aanraking was teder en zacht en ik kon voelen hoe de vlinders in mijn buik als een razende tekeer gingen.
Toen ik na een lange tijd weer wat gekalmeerd was liet Draco mij weer voorzichtig los en keek hij mij met zijn liefste glimlach aan. 'Ik heb je hier naartoe mee genomen zodat wij even alleen konden zijn.' zei hij mij. Hij draaide zich om en liep vervolgens naar een tafel toe waar een oude LP speler opstond. Hij zette deze aan en direct klonken de eerste noten van een nummer dat ik maar al te goed kende. Dit was het nummer geweest waarop Avan en Heleen waren getrouwd.
Draco draaide zich weer naar mij om en nam vervolgens mijn rechter hand in de zijne, en plaatste zijn andere hand om mijn middel. Hij trok mij dicht tegen zich aan en ik kon niets anders doen dan mijn andere hand op zijn schouder te plaatsen. Draco begon mij langzaam te begeleiden door de ruimte terwijl hij zijn voorhoofd tegen dat van mij liet steunen.
'Waarom zijn wij aan het dansen?' vroeg ik hem zacht. Er speelde een kleine glimlach rond mijn lippen en ik kon het niet laten mijn ogen te sluiten en volop te genieten van dit moment.
'Omdat ik helaas niet de gene zal zijn die met jou zal gaan dansen tijdens het kerstbal van Slughorn.' beantwoordde hij mijn vraag.
Geschokt opende ik mijn ogen en keek ik hem angstig aan. 'Hoe-?'
'Het was gewoon een vermoedde. Het was te overduidelijk dat Slughorn jou en Harry shipte.' Hij grijnsde en drukte vervolgens zijn lippen zacht op die van mij. 'Maar hij vergeet dat jouw hart al aan iemand anders toe behoort.'
Zijn woorden lieten mij blozen. 'Het spijt mij dat ik het niet eerder heb verteld. Ik was bang voor jouw reactie.' mompelde ik beschaamd terwijl ik zijn blik ontweek.
Draco draaide mij plots rond en ving mij weer soepel op in zijn armen. 'Het is al goed.' fluisterde hij zacht waarnaar hij zijn voorhoofd weer tegen dat van mij plaatste. Hij keek mij voor een lange tijd diep in de ogen aan voor hij de laatste kleine centimeters tussen ons overbrugde en zijn lippen voorzichtig op de mijne plaatste.
Vol verlangen kuste ik de blonde jongen terug terwijl ik mijn beide handen naar zijn nek verplaatste en vervolgens door zijn satijn zachte haren streek, die overigens ontzettend fijn aanvoelden tussen mijn vingers. Ik voelde hoe ook Draco zijn andere hand op mijn middel plaatste en mij vervolgens dichter tegen zich aan trok. De kus werd al snel vuriger en ik kon mijn binnenste voelen gloeien toen zijn vingertoppen mijn blote onderrug raakten. Hij verplaatste zijn lippen naar mijn nek en begon daar zachte kusjes te geven
Een zucht verliet mijn mond. Draco duwde mij voorzichtig tegen de rug van een boekenkast aan en begon zijn lippen langzaam naar mijn sleutelbeen te verplaatsen. Het werd al snel warmer in de kamer van Hoge Nood en ik liet mijn handen naar zijn borst glijden waar ik vervolgens zijn witte blouse tussen mijn handen vastklampte.
Draco bracht zijn lippen langzaam weer naar mijn mond. 'Ik wil je.' fluisterde hij hees onder het kussen door terwijl hij zijn handen naar de top van mijn blouse verplaatste en de knopen ervan los begon te maken. 'Al zo lang.'
Ik kreeg het onbewust alleen maar warmer van zijn worden terwijl mijn hart als een bezetenen begon te kloppen. Pas toen hij mij volledig van mijn blouse had ontdaan en mij vervolgens weer mijn nek begon te kussen, besefte ik mij dat dit helemaal geen goed idee was. Hoe zeer ik ook naar hem verlangde.
'Draco, stop.' zei ik hem zacht waarnaar ik mijzelf langzaam van de kast af duwde. Draco greep mij echter steviger vast bij mijn middel en duwde mij ruw terug, waarschijnlijk harder dan hij bedoeld had. Hij begon opnieuw met het kussen van mijn sleutelbeen en ging langzaam verder naar beneden.
'Draco, alsjeblieft.' Ik duwde hem ditmaal iets harder van mij af terwijl ik mijn stem iets verhief. Draco zijn ogen ontmoette die van mij en ik zag de lust erin. Hij liet zijn ogen verlangend over mijn bovenlichaam gaan. Een gevoel van angst bekroop mij. Hij plaatste zijn handen op mijn rug terwijl hij opnieuw mijn nek begon te kussen. Ik voelde hoe hij met zijn vingertoppen mijn rug begon te strelen en langzaam verder naar boven ging tot hij bij de sluiting van mijn bh was.
Ik sloot genietend mijn ogen terwijl een zucht mijn lippen verliet. 'Jij maakt mij gek van verlangen.' fluisterde hij opnieuw hees in mijn oor toen hij zijn lippen had los gemaakt van mijn nek en zijn lippen weer op de mijne drukte. Mijn volledige lichaam tintelde van de zelfde verlangen.
Pas toen hij mijn bh sluiting had weten los te krijgen kwam ik eindelijk weer bij zinnen. 'Draco, ik wil dit niet. Alsjeblieft.' Ik duwde de jongen opnieuw van mij af.
'Je liegt. Je wilt het wel.' Draco ademde zwaar en ik zag de brandende lust nog steeds in zijn ogen.
'Oké, ik wil het misschien net zo graag als jij.' bekende ik.
'Nou, wat is dan het probleem?' En met die woorden wilde Draco zich weer op mij stortte, maar ik hield hem vlug tegen.
'Het lijkt mij gewoon geen goed idee. Niet met wat er allemaal gaande is.' Ik beet hard op mijn onderlip. 'Alsjeblieft Draco, ik wil niet nog iets doen waar ik later spijt van ga krijgen. Wie weet wanneer de volgende keer is dat jij mij weer zult pijn doen.'
Die woorden leken als een klap bij de jongen aan te komen en ik zag hoe de lust in zijn ogen langzaam verdween en plaats maakte voor spijt. Hij waagde nog een poging en plaatste zijn handen weer op mijn rug. Met ingehouden adem keek ik hem smekend aan.
Draco glimlachte echter geruststellend naar mij en begon toen de sluiting van mijn bh weer vast te maken. Hij raapte mijn blouse weer van de grond en trok mij deze weer aan. 'Ik mag misschien vreselijke dingen bij jou hebben gedaan in het verleden; maar ik zou jou nooit aanraken op die manier zonder dat jij mij zou willen.'
Ik plaatste mijn hand op zijn wang en streelde deze. 'Dankje, Draco.' fluisterde ik zacht terwijl ik mij langzaam naar hem toe boog en liefdevol zijn lippen kuste.

Reageer (5)

  • Lisen

    Ik ben het met Chantilly eens

    7 jaar geleden
  • xSanneMalik

    Snel verder! Super leuk verhaal!!

    9 jaar geleden
  • AngelicPower

    snel verder!! (:

    9 jaar geleden
  • Wyrden

    Dat heb ik dus ook Chantilly.
    Maar ik blijf echt een enorme hekel aan Draco hebben op dit moment.
    Hij heeft haar verraden!

    9 jaar geleden
  • Chantilly

    Ik krijg echte gemengde gevoelens van Draco.. De ene keer is hij super lief en de andere keer een klootzak..

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen