Thema: liefde.
Opdracht: schrijf een SA met een zielig/slecht-aflopend einde.

Deadlines:
De eerste: 19 januari.
De tweede: 23 januari.
Beoordelingen: hopelijk op 29 januari, waar wij ook meteen de winnaar bekend zullen maken.

Ik wil nog echt een keer benadrukken dat originaliteit ontzettend belangrijk is! Ik snap dat dat met dit thema heel moeilijk kan zijn, maar probeer verder te kijken dan liefde als in man-vrouw-bruiloft-kindje. En dan bedoel ik niet dat een stuk over homoseksualiteit ineens origineel is, dan doel ik echt op andere vormen van liefde. Kijk of je daar iets mee kunt.


Ik heb gekozen voor liefde voor moorden. In principe gaat het dus over een psychopaat. Ik wilde me echt richten op zijn liefde daarvoor, maar tijdens het schrijven kreeg hij ineens een motief en was mijn idee van alleen liefde voor moorden verpest x'D
Ik vrees dat ik me zorgen moet gaan maken om mijn geestelijke gezondheid want het schrijven hiervan ging me net iets te makkelijk af x)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Bellaen

    Je hoeft je geen zorgen te maken over je geestelijke gezondheid hoor :P Dan zouden we ons allemaal heel grote zorgen moeten maken over de grotere schrijvers in Nederland, die soms met nog wel verkniptere stukken de markt veroveren :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen