Foto bij 140.

Audrey point of view
‘Bryant.’ Ik staarde zonder het te weten minuten lang naar het beeldscherm van mijn laptop. ‘Wie is Bryant?’ Ik hoorde Tom zijn zachte stem achter mij. Ik slikte even. ‘Hij zegt mijn broer te zijn, maar ik geloof er weinig van.’ Hij kwam naast mij zitten en legde zijn hand op mijn knie. ‘Het zal wel een fan van je zijn? Je ouders verzwijgen dit toch niet?’ Ik knikte even. Misschien had Tom gelijk, maar hoe kwam hij dan aan mijn privé adres? ‘Tom, hoe kan een fan aan mijn privé e-mail komen?’ Twijfelend keek hij mij aan. ‘Ik heb geen idee eigenlijk, maar mail hem maar terug om te vragen wat hij wil.’

Beste Bryant..
Dankjewel voor je e-mail.
Je hebt mij aan het denken gezet. Kan je mij misschien vertellen hoe je ouders heten en hoe alles gelopen is? Een geboortedatum zou ook fijn zijn.

Liefs, Audrey.


Tom point of view
Verward zat Audrey na een uur nog achter haar laptop. Ik moest haar daar weg krijgen, wat als die fan haar zo verward maakte als dat ze bij de meeste doen? Het gebeurt vaak dat mensen verhalen verzinnen om bij een beroemdheid te komen. Na de concerten en dat het bekend is dat ze nu bij mij woont en wij een relatie hebben, krijgt ze steeds meer mail. ‘Audrey, ga je even mee naar de stad?’ Twijfelend keek ze mij aan. ‘Nee, ik ben nogal moe. Ik ga even op bed liggen! Maak je me wakker als je terug bent?’ Ik gaf haar een kus en liep naar beneden.

Wat maakt Audrey blij? Chocolade! Romantische films, rozen en.. misschien een lief vriendje voor Alice? Ik haalde alle spullen en ging als laatste naar de dierenwinkel. Moest ik dit wel doen? Misschien is ze er helemaal niet blij mee om nog een huisdier te hebben? Aan de andere kant is ze wel heel gek met Alice, dus dan zou dit toch ook goed zijn? Al snel zag ik een schattig diertje aan het begin van de winkel.

‘Audrey ik ben thuis!’ Ik hoorde niets en riep nog een keer.

Reageer (1)

  • Iskuane

    wat is er met haar gebeurt? of ligt ze gewoon nog te slapen?

    Ik ga snel verder lezen

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen