Foto bij 141.

New family member; Bryant.

Audrey point of view
‘Audrey ik ben thuis!’ Ik schrok wakker en sloot mijn ogen nog eens. Ik hoorde hem nog een keer roepen en liep rustig naar beneden. ‘Ja, Tom?’ Glimlachend keek hij mij aan. Hij was steeds foto’s aan het maken. ‘Hou eens op met die camera Tom!’ Glimlachend kwam hij dichterbij. ‘Kijk eens buiten?’ In plaats van één konijnenhok zag ik er twee staan. Ik draaide mij om, daar stond hij dan met een glimlach. ‘Ga er maar heen hoor!’ Ik liep naar het grijze beestje toe. Niet veel later voelde ik een arm om mij heen. Ik draaide mij om. ‘Ik hou van je, Tom.’ Ik kuste hem op zijn lippen.

‘Er is meer..’ Ik liep naar binnen en zag een ontzettend grote bos met rode en roze rozen op tafel staan. Ik las het kaartje hard op. ‘100 Rozen voor alle jaren die ik met jou wil delen!’ Ik smolt. ‘Audrey, wist je dat wij elkaar 1000 maanden kennen? 7,5 jaar.’ Glimlachend keek ik hem aan. ‘Waarom ben je zo lief?’ Ik nestelde mij zelf in zijn armen. Ik hoopte dat hij mij nooit meer zou laten gaan.

Tom point of view
‘Heb je nog wat van je fan broer gehoord?’ Ze knikte van niet. ‘Ik heb gevraagd hoe zijn ouders heten en hoe alles gelopen is en dan kunnen we verder praten lijkt mij!’ Trots keek ik haar aan, eindelijk ging alles zoals we beide in gedachte hadden. Geen exen, vervelende gebeurtenissen of tours. Gewoon Audrey en mij.

Audrey point of view
‘Mam? Wat is er aan de hand?’ Audrey nam haar telefoon aan en het klonk zorgwekkend. ‘We komen er aan!’ Daar ging mijn liefdes nestje samen met Tom. Het werd verstoord. Door een broer die ik nooit gehad heb. 'Tom ga je mee naar mijn ouders hen huis? Ze wilde mij vertellen over een broer, die weer terug in Duitsland is.' Tom keek mij ongeloofwaardig aan. 'Bryant?' Ik knikte en nog ongeloofwaardiger bleef hij mij aanstaren. 'Schat? We gaan vanavond gezellig samen uiteten. We maken er een leuke avond van!' Hij knikte en pakte de auto sleutels.

Reageer (1)

  • Iskuane

    Die long lost brother is wel een lekker ding... maar niet zo lekker als Tom natuurlijk ;)

    Ben benieuwd hoe het verder gaat, snel verder dus (flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen