Samen met Eva zat ik op onze vaste lunchplek op het grasveld. We luisterden muziek, praatten over de laatste roddels; nouja, Eva vertelde de nieuwtjes aan mij; omdat ik het zelf nooit in de gate had. “Daar zijn ze” fluisterde Eva fel toen ze mij even in mijn arm kneep.
Ik draaide me om naar de richting waar Eva op keek en zag wat ze bedoelde. Drie jongens en twee meisjes liepen richting de ingang van hun school. En dit waren niet zomaar jongeren; de jongens waren zichtbaar gespierd en doordat ze allemaal geen lange mouwen droegen waren de versieringen op hun armen goed te zien. Het leek op tatoeages, maar Sophie was er zeker van dat het niet zomaar tatoeages waren. Achter de jongens liepen twee meiden, de ene met felrood haar en de andere met goudblond haar. Ze zagen er stoer, maar ook lief en bewonderbaar uit. Het leek alsof het gezelschap een gloed om zich heen had. Het blonde meisje keek zoekend door de menigte, die hun allemaal aanstaarden. Op het moment dat ze in mijn ogen keek voelde ik een connectie.
Het was alsof het zo hoorde, ik voelde energie in mij stromen en merkte dat zij er ook beter uit ging zien. Als dat ook maar mogelijk was.
“Wow Sophie, wat is er?” ik werd uit de trance gezogen toen Eva aan mijn arm schudde en keek haar loom aan, “Zag je dat?” “Soph, iederéén zag dat! Het was alsof jullie één of andere band hadden ofzo. Super creepy!” Wacht, iedereen zag het? Inderdaad, de helft van de scholieren op het plein en grasveld keek naar mij en de andere helft keek naar de groep die naar binnen liepen. Ik bloosde, “Wat zag je dan?” verbaasd keek Eva me aan, "Dude, het leek net alsof jullie elkaar op wilden eten of zoiets!” Met een frons keek ik het meisje aan. “Maar... wie waren dat?!” Eva zuchtte, “Dat zeg ik net schat, dat zijn die nieuwe leerlingen die bij ons in het jaar komen! Ze zijn allemaal geadopteerd en hebben relaties met elkaar ofzo… superweird.” Ik grinnikte, “is dit Twilight ofzo? Straks zeg je ook nog dat ze vampieren zijn!” Eva rolde met haar ogen en schoot in de lach, “Jij kan ook nooit serieus zijn, hé Soph.”


Iknoww, kort! Maar more is coming sooooon

Reageer (2)

  • awsten

    "Is dit Twilight ofzo?"

    Mijn gedachten precies :')

    9 jaar geleden
  • magiclove

    snel verder

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen