Ik heb de afgelopen dagen wel geschreven, niet alleen maar RPGs en andere Q stuff, maar ook persoonlijke stukken. Dit is eigenlijk ook persoonlijk en alleen maar geschreven omdat ik als ik me gewoonweg kut voel, het van me af moet schrijven. Dusja.

En nee, ik doe dit niet omdat ik complimentjes ofzo vraag. Zeg alleen als je het goed vind als je dat ook vindt. Sorry maar ik ben dus echt heel erg super chagrijnig

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Quies

    Mooi beschreven, ik kan me voorstellen dat het inderdaad echt zwaar is, maar zelf heb ik er (gelukkig) geen last van.
    Ik hoop voor je dat je ooit misschien een manier kunt vinden om die onzekerheid te reduceren of misschien zelfs te laten verdwijnen.

    9 jaar geleden
  • EASE

    Sweetie. Het is echt goed geschreven en ijk ben er altijd voor je. Ik wil nu wel happen maar m'n telefoon is foetsie dusja. AI LUF JOE (flower)(K)
    En ondanks dat ik weet dat ik niks aan je onzekerheid kan doen ben ik er altijd voor je. Mede doordat ikzelf ook best onzeker kan zijn maar dat laten we even achterwege

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen