Valerien pov.: Ik ontwaak en kijk rond me. Vreemd dat ik dit denk maar Tom ligt verdomd goed! Iedereen is blijkbaar in slaap gevallen, ook Bill. Wat ligt hij daar toch schattig . Hij ligt met zijn linkerarm over de leuning van de zetel en met zijn hoofd op z'n rechterarm. Ik heb die tweeling toch zo graag!! Bill wordt wakker met een diepe gaap. Ik grinnik. Hij merkt het en loopt naar me toe, hij zakt door totdat hij op z'n knieën zit.
"Lekker geslapen meisje?" vraagt hij terwijl hij over m'n hoofd wrijft. Ik knik. Een hele tijd bekijkt hij me zonder ook maar iets te zeggen. Ik toon geen bezwaar. Dan wordt ook Tom stilaan wakker.Bill zegt "Goeiemorgen broertje" en knipoogt naar mij. "Wat is het al ochtend!?!" hij schrikt. Ik die nog altijd op hem lig schiet in de lach. "Ahzo, lach jij me uit?" "Maar nee Tom zou ik nooit durven." "Wacht maar eens jij..." En hij begint me te kietelen. Bill lacht mee. Alleen vergeten ze een ding...mijn rug doet nog altijd pijn als ik te veel beweeg. "Auw!" roep ik. De jongens schrikken. "Sorry Val, ik dacht weer eens niet na. Gaat het?" "Jaja, nu gaat het wel weer."
Bill pov.: Elke keer als ik haar pijn zie hebben doet het mij ook pijn. "Kom Val, ik help je recht." Ik zie de jaloesie in Toms ogen. Het is al half vijf. We hebben lang geslapen en hebben wel honger denk ik. Samen met Tom ga ik de tafel dekken. Wanneer Tom zit ga ik Valerien halen. "Hou je maar vast aan mij, ik draag je wel." Haar zachte handen rond mijn nek. Mijn rechterhand rond haar middel en mijn linkerhand houdt haar blote benen vast. Voorzichtig zet ik haar neer op een stoel. Tom houdt ons in de gaten. Dat merk ik maar al te goed. "Dank je Bill" zegt Valerien en glimlacht naar me. Snel zet ik me tegenover haar. Tom zit tussen ons in op de hoek. Dan vraagt Valerien...
"Wat gaan we nog doen, na het eten of morgen ofzo?" ze kijkt van haar bord naar mij. "Euhm ja we wilden gaan zwemmen morgen tenminste als je rug al beter is." "Maar ik heb helemaal geen bikini bij." "Oh wacht maar even..." Ik sta op en loop naar de living waar ik de zak met de bikini in heb zitten, loop terug en geef het aan haar. "Wat is dit?" "Haal het er maar uit."
Ze haalt een rose pakje uit de zak en opent het..."Oh my god..Bill.." zegt ze en kijkt met een hand voor haar mond naar mij "Is deze echt voor mij?" "Natuurlijk, hopelijk wil je het wel aandoen, ik denk dat ze je heel prachtig zal staan." Haar ogen worden waterig. Ik zet een stap naar voor, buk me en omhels haar. "Dankje Bill, dat is zo lief.." Ik wordt warm vanbinnen.
'Kom we gaan TV kijken' zegt Tom geërgerd. Ik laat Valerien los en help haar eens te wandelen naar de zetel. "Probeer eens.." Ik loop achter haar met mijn handen om haar middel. Eventjes zakt ze door haar knieën maar ik hou haar stevig vast en na enkele stappen lijkt het beter te gaan. Ik help haar zitten gaan. En ga zelf ook naast haar zitten. Tom zit te mokken en naar TV te kijken.

Tom pov.: Hoor ze nu eens bezig die twee. Ik ben zo boos. Valerien heeft Bill veel liever omdat hij een bikini voor haar gekocht heeft, en het was nog wel mijn idee. Nog even voor ik haar van mijn charmes kan overtuigen en dan kiest ze wel voor mij. pffff...

Ze komen ook in de zetel zitten. Ik kijk naar tv, ik heb geen zin om hun te aanschouwen.

"Ben je boos Tom?" vraagt Valerien. Ik kijk links van mij en recht in de ogen van Valerien. "Nee, nu niet meer". Waarom zeg ik dit?! Ze legt haar hoofd op mijn schouder. Ik voel iets in mijn buik, een fijn gevoel. Op tv is een film bezig, maar ik hecht er geen aandacht aan, ik hou Valerien de hele tijd in de gaten. Het is al kwart na elf ondertussen. Bill zegt " kom we gaan slapen, er is toch niets op tv en Valerien moet rusten". Hij staat op en neemt Valerien in zijn armen en draagt haar naar boven. Nu sta ik op m'n kookpunt. Wanneer Bill haar in bed legt hoor ik haar zeggen: "Bitte,laat me vanacht niet alleen." Bill wrijft over haar gezicht en zegt "Natuurlijk niet". Ik kan dit niet meer aanhoren en loop richting de deur. "Tom....jij ook niet". Ik blijf staan, het raakt me. Weer heb ik dat gevoel in mijn buik. Wat heb ik toch, ik herken mezelf niet meer. Ik draai me om en loop naar het bed. Ik leg me aan haar rechterkant, Bill aan de andere kant. Eén arm leg ik over haar buik terwijl zij Bill's hand vastneemt. Ik blijf zolang mogelijk wakker, om haar te bekijken....Nog een keer doe ik m'n ogen open en dicht, maar dan val ik in slaap......

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen